Vizita za živali > Novice
5108 ogledov

Rakuni: To so živalce, ki vas bodo nasmejale

Rakun Žurnal24 main
Poglejte, kako zabavni so.

Rakuni, te izjemno simpatične živali so znane po svoji predrznosti in razigranosti, pa tudi po inteligenci, kar dokazujejo številni videoposnetki. Zadnji vam bo zagotovo polepšal dan. 

 V nekaterih državah Severne Amerike, od koder ti srednje veliki sesalci izvirajo, jih je dovoljeno imeti kot hišne ljubljenčke, čeprav jih je še vedno raje vidimo v njihovem naravnem okolju. 

Rakun Rakun Magazin Rakun, ki si sam postreže s krofom Rakun Vizita za živali Rakunka Pumpkin

Rakun (Procyonidae) je družina zveri s 17 vrstami iz severne, srednje in južne Amerike. Živi v listnatih gozdovih, ponekod tudi v gorskih področjih in na obalnih močvirjih. Najbolj znan je severnoameriški rakun (Procyon lotor), ki je srednje velik sesalec, zraste do 65 centimetrov, njegov rep pa meri do 25 centimetrov in je košat ter progast. Tehta lahko od 3,5 do 9 kilogramov. V raziskavih so dokazali, da so zelo inteligentni, saj se spomnijo rešitve naloge tudi do treh let nazaj.

Mama rakunka Reševanje Vizita za živali Hudomušni policisti so se tako ponorčevali iz rakuna
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.