Vizita za živali > Novice
14 ogledov

Stal mu je ob strani in mu rešil življenje

Sierra Madre Oriental Profimedias
Trevino se je izgubil in bil pogrešan dva dni. Rešil ga je prijazni labradorec.

Štirinajstletnik Juan Heriberto Trevino je bil na kampiranju v gorovju v Mehiki, ko se mu je zgodila neprijetna nesreča. V iskanju palic za ogenj mu je spodrsnilo in je padel v jarek. Bil je ranjen in zmeden, a je kljub temu opzail, da ni sam.

Iz kampa mu je sledil tamkajšnji domačin, labradorec Max. Čeprav se s psom nista dobro poznala, imela sta le nekaj stikov v kampu, mu je labradorec sledil tudi v jarek in počakal, da si je opomogel.

Ker Trevino po padcu v jarek ni našel več poti nazaj, je ponoči našel zavetje pod drevesom, Max pa je ostal z njim. To je po poročanju portala The Dodo fantu najbrž rešilo življenje, saj so ponoči temperature zelo nizke in se je Trevino lahko grel ob pasjem prijatelju. Tudi naslednjega dne mu je Max olajšal delo, saj je našel vodo, da sta lahko pogasila žejo.

Tako je Max pomagal Trevinu, da je preživel svojih 44 ur izginotja in se je zgodba končala s srečnim koncem. Max se je nato vrnil k svojim skrbnikom, ki živijo blizu kampa.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.