Vizita za živali > Novice
539 ogledov

Švicarski zoofili maltretirajo konje

Konj Profimedias
V Švici se te dni v javnosti odvija ne ravno čislana debata o zoofiliji, saj naj bi v državi skokovito naraščalo nagnjenje do spolnih aktov z živalmi. Najbolj na udaru so konji.

Zaščitniki živali v Švici bijejo plat zvona, saj naj bi bilo v alpski državi okoli 10.000 državljanov, ki jim spolni hormoni v bližini živali ponorijo. Tako naj bi statistično vsake tri dni prišlo do spolnega maltretiranja vsaj enega konja, so na posebni tiskovni konferenci opozorili v organizaciji Tier im echt. 

Po uradnih statistikah so samo lani v državi zabeležili 1.709 primerov spolnega izživljanja nad živalmi. Vendar naj bi bilo resnično stanje še precej hujše, poroča 20min.ch. 

Po oceni organizacije naj bi bilo v zlorabe konj vpletenih kar 150.000 Švicarjev, od tega naj bi bilo vsako deseto dejanje "nenaravni spolni kontakt" med človekom in živaljo. O največ primerih poročajo iz nemško govorečih kantonov Zürrich, St. Gallen in Bern.

Najbolj pogosto se sicer švicarski zoofili lotevajo psov in mačk, vendar skrbi velik porast zlorab konj, čeprav gre deloma to pripisati dejstvu, da je takšno početje lažje odkriti kot pri malih živalih.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • francelj 15:05 02.december 2015.

    Svinjarija. Takole ponekod kratijo osnovne človeške pravice perverznežem. Naj se ubožčki preselijo v Slovenijo. Tu bomo vsak čas legalizirali in začeli podpirati vse vrste perverzij: pedofilijo, zoofilijo, nekrofilijo ... za domovino z brozom naprej! Konjeljubcem bodo pa na razpolago lipicanci.

  • Q.Q 10:20 29.november 2015.

    Ja.

  • matermila 06:49 29.november 2015.

    Si videl,pri nas so se pa psi postavili sebi v bran.