Vizita za živali > Novice
164 ogledov

Tako je Klemen rešil Jano Morelj

Klemen Bioexo
Ta konec tedna Ljubljana gosti veliko jubilejno razstavo eksotičnih živali. Poglejte filmček voditelja Klemna Bučana, Jane Morelj, Aleša Abrama in Nike Matoh.

Danes svoja vrata odpira jubilejna 20. Razstava eksotičnih živali Bioexo. Na ogled je veliko različnih vrst živali kot so kače, ptičji pajki, kuščarji, žabe, eksotične žuželke in še marsikaj. “O njihovi oskrbi se boste lahko poučili v živo kar od lastnikov. Ponovno bodo razstavo popestrili vabljeni gosti, delavnice, predavanja in igralnice živali ter srečelov, pripravljamo pa tudi posebna presenečenja,” pravijo organizatorji v Društvu ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo. 

Zanimiv uvodni filmček so posneli voditelj oddaje Bitka parov Klemen Bučan, simpatična Jana Morelj ter tekmovalca Bitke parov Nika Matoh in Aleš Abram, ki je tudi eden od ustanovnih članov Društva za ljubitelje eksotičnih živali BIOEXO.

 

Program prireditve

  • petek 22.4.2016

DELAVNICA ODPRAVLJANJE STRAHU DO ŽIVALI, petek 22.4.2016 OB 12.h v predavalnici didaktike, izvajajo člani društva Bioexo

PREDAVANJE:  petek 22.4.2016 ob 17.h v Predavalnici Didaktika, Andrej Kapla  Hrošči v teraristiki- navodila za uporabo

biexo | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

  • sobota 23.4.2016

DELAVNICA ODPRAVLJANJE STRAHU DO ŽIVALI, sobota 23.4.2016 OB 12.h v predavalnici didaktike, izvajajo člani društva Bioexo

PREDAVANJE:  sobota 23.10.2016 ob 17.00h v Predavalnici Didaktika, Aleš LubejStrupenjače - odgovorno lastništvo

Hranjenje živali : sobota 23.4.2016 OB 15.h

biexo | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

  • nedelja 24.4.2016

DELAVNICA ODPRAVLJANJE STRAHU DO ŽIVALI, nedelja 24.4.2016 OB 12.h v predavalnici didaktike, izvaja Aleš Abram s člani društva Bioexo

Hranjenje živali : nedelja 24.4.2016 OB 15.h

PREDAVANJE: nedelja 24.4.2016 OB 16.h v predavalnici didaktike, izvaja Blaž Cigler Problemi pri eksotičnih živalih zaradi nepravilne oskrbe

VETERINARSKA POSVETOVALNICA - v nedeljo 24.4.2016 med  10. in 18. uro (razen v času predavanja med 16. in 17. uro) bo dežurni veterinar Blaž Cigler odgovarjal na vaša vprašanja glede zdravstvenih problemov vaših eksotičnih hišnih ljubljenčkov.

  • DELAVNICE ZA OTROKE vsak dan med 11.-12h ter 15.-16.h REPTILSKI FACEPAINTING - Poslikava obrazov otrok na plazilski način, 
  • IGRALNICA DIHURJEVV igralnico dihurjev lahko pripeljete svoje dihurje vendar s pogojem, da so živali veterinarsko pregledane, cepljene proti kugi in tretirane proti parazitom. cipirani, cepljeni proti steklini in s potnim listom ... Še posebej opozarjamo, da je na novo kupljenih osebkov ne vodite v to igralnico in da jih tam spustite na lastno odgovornost.
  • IGRALNICA PODGANIC V igralnico podganic lahko pripeljete svoje živali vendar s pogojem, da so živali zdrave. Še posebej opozarjamo, da je na novo kupljenih osebkov ne vodite v to igralnico in da jih tam spustite na lastno odgovornost. Na voljo bo več različnih igral.
  • DOBRODELNA STOJNICA Za TNR Team zbiramo hrano, opremo za pse in mačke, stare odeje in podoben material na posebni stojnici
  • OGLASNA DESKA: prodam, kupim, menjam

Odprto je vsak dan od 9. do 19. ure, cena vstopnice je šest evrov za odrasle, štiri za študente in otroke, malčki do drugega leta starosti imajo prost vstop. Vstopnica za večje družine je 20 evrov.

Razstava je na Oddelku za Biologijo Biotehniške fakultete, kjer ima Botanični vrt v Ljubljani zimski rastlinjak (Večna pot 111, Ljubljana).

Komentarjev 1
  • Lavdan 15:58 22.april 2016.

    Ali tole ni mučenje živali, saj namesto v naravi mora biti v neki stekleni gajbi, ker si neki eksoti želijo igrati se s kačami.