Vizita za živali > Novice
788 ogledov

Tako je psička poskrbela za prijatelja

Odeja
Psička Lana je dokazala, da psi niso le ene izmed najzvestejših živali na svetu, ampak da so lahko poleg vsega tudi izjemno velikodušni.

Osemmesečno psičko, ki živi v Braziliji, sta iz zavetišča posvojila Suelen Schaumloeffel in njen zaročenec in ji omogočila novo, veliko srečnejše, življenje. Kljub temu pa Lana ni pozabila na tiste, ki niso imeli takšne sreče kot ona.

Pred dnevi, ko je bilo hladno, sta skrbnika Lani, ki živi v uti na vrtu, prinesla odejo, da je ne bi zeblo. Na njuno presenečenje pa je psička čez noč odejo delila s potepuškim psom. Ko sta se Schaumloeffelova in njen zaročenec zbudila, sta zagledala ganljiv prizor - Lana in njen potepuški prijatelj sta spala na odeji vsak na svoji stran vrtne ograje.

"Mislila sem si, kako lepo je to, kar je naredila za svojega prijatelja. Moja najboljša štirinožna prijateljica me je spomnila na nekaj zelo pomembnega: velikodušnost. Ona je najprijaznejši mali kuža, ki sem ga kadarkoli srečala," je za The Dodo povedala Schaumloeffelova. Ob tem je dodala: "Včasih pozabljamo na razliko, ki jo lahko naredimo v življenju nekoga. Ona me je spomnila na to." 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.