Vizita za živali > Novice
1669 ogledov

To so najbolj priljubljena pasja imena New Yorka

Psi v New Yorku
Medo, Rex, Max, Don, Ron, Jack … to so najbolj priljubljena pasja imena, ki jih svojim ljubljencem dajemo Slovenci. Kakšna imena dajejo prebivalci enega najbolj znanih svetovnih mest?

New York je z vidika štirinožcev zanimivo mesto, piše The Independent. Številni prebivalci postanejo kar nemirni, ko se rokujejo z neznancem, hitro poiščejo tekočo vodo in si umijejo roke. Po drugi strani pa brez težav pobirajo pasje iztrebke v vrečke.

Pes Slovenski psi Vizita za živali To so pri nas najpogostejša pasja imena

Po ulicah se ljudje pogosto prav po človeško pogovarjajo s svojimi kužki: “Kaj sva se zmenila?” Psi so del družine, pogosto se zdi, da imajo ljudje raje pse kot ostale ljudi. Zato ni čudno, da so najpogostejša imena tako človeška.

Najpogostejše ime v registru psov New Yorka je Bella. Zanimivo je, da je ime Isabella visoko na lestvici imen, ki ga starši dajejo svojim punčkam.

Drugo najpogostejše pasje ime je Max, ki je zelo pogosto tudi za dojenčke. V bazi, ki jo najdete tukaj, lahko preverite ostala pogosta imena, videli boste tudi najpogostejše pasme. Med njimi je v New Yorku parv gotovo najpogostejši “Yorkie” oziroma Yorkshire terier.

Yorkshire terier. | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice