Vizita za živali > Novice
1651 ogledov

To so trije starejši in večji psi, ki iščejo dom

Mišo Horjul
Tokrat predstavljamo tri pasje duše, ki že zelo dolgo čakajo odgovornega in srčnega skrbnika.

Dejstvo je, da starejši psi v zavetiščih težje najdejo skrbnika, kot njihovi mladi "sošolci". Res je, da imajo pred seboj najbrž krajše življenje kot mladički, imajo pa prav tako veliko srce in željo po skrbnem in dobrem skrbniku. 

Tokrat predstavljamo tri pse večje rasti, ki čakajo v zavetišču Horjul. V Zavetišču Horjul sicer pojasnjujejo, da je že v telefonskem razgovoru potencialni posvojitelj seznanjen z osnovnimi pogoji, ob posvojitvi pa podpiše tudi posvojitveno pogodbo.

“Ker se trudimo, da bi za vsako žival našli najbolj primernega posvojitelja, si glede na to, da žival najbolje poznamo, pridržujemo pravice za zavrnitev posvojitve,” dodajajo.

Za ogled in razgovor si vzemite dovolj časa, s seboj imejte vso potrebno opremo za posvojeno žival: ovratnico, povodec, za mačke transporter, pravočasno pa, najbolje po pogovoru z oskrbnikom zavetišča, nabavite tudi hrano, ležišče, nagobčnik, pripomočke za nego.

Na spletni starni Zavetišča Horjul so opisane vse živali, ki iščejo nov dom, za vsako žival so na forumu odprli tudi temo, kjer najdemo pogosto celo filmčke njihovih živalic. Vsi trije kužki so bili na voljo za oddajo še v petek popoldan. Telefonska številka Zavetišča Horjul je: 051 30 44 35, kličite pa jih med uradnimi urami, od 8.30 do 12.30 od ponedeljka do petka.

Trije kosmatinci

Psica Rika je bila oddana v zavetišče 5.septembra lani, ko je bila stara 7 let. Pravkar je minilo torej že eno leto, odkar čaka na nov topel dom.

Psička Rika | Avtor: Zavetišče Horjul Zavetišče Horjul

Runo je bil prav tako kot Rika oddan v zavetišče lanskega septembra, tedaj je imel devet let.  

Runo | Avtor: Horjul Horjul

Mišo je bil v zavetišče sprejet lanskega oktobra star približno 11 let.

Mišo | Avtor: Horjul Horjul

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.