Vizita za živali > Novice
11 ogledov

Trpinčena psička se ob dojenčku počuti varno

Psička Instagram
Posvojena psička, ki je bila pred tem trpinčena, se v družbi najmlajšega člana družine počuti varno. Skupaj se igrata, stiskata med spanjem in spoznavata svet.

V življenju Elizabeth Spence in njenega moža je vse v znamenju številke tri. Imata tri otroke ter tri mačke in tri pse, ki sta jih posvojila iz zavetišča in jim tako omogočila lepše življenje. Osveščanju o pomenu posvajanja ter preprečevanju zanemarjenja in trpinčenja živali pa posvečata tudi veliko pozornosti na družbenih omrežjih, kjer imata na Instagramu že več kot 65 tisoč sledilcev.

 

. Stay Puft Marshmallow Archie! . We're exploring some Halloween costume ideas for the little guy this week, what do you think? (Nora looks positively terrified! ) #rescuedog #adoptdontshop

A photo posted by Elizabeth Spence (@wellettas) on Oct 16, 2016 at 8:13am PDT

Njun aktivizem in idejo o skrbi za posvojene živali najbolj slikovito ponazarja vez, ki se je stkala med najmlajšim članom družine, komaj 11-mesečnim Archijem, in psičko Noro. Ta je v njihov dom prišla povsem preplašena in panična, saj je bila pred tem žrtev mučenja in zanemarjenja.

Čeprav je pri družini Spence že kar nekaj časa, se še vedno boji ljudi. Izjema je mali Archie, ki ga psička obožuje in s katerim deli najlepše trenutke dneva. Spencovi so prepričani, da je Nora tako rada v malčkovi družbi, s katerim preživi dobršen del dneva, ker se ob njem počuti varno. Skupaj spoznavata svet, se igrata in stiskata med spanjem. Zaradi ganljivih prizorov prijateljstva in močne povezanosti sta postala glavna protagonista na družinskih fotografijah, ki jih Elizabeth objavlja na Instagramu.

Prisrčne fotografije Archija in Nore Elizabeth rada podnaslovi s komentarji, ki spodbujajo ljudi k posvajanju in pomoči zapuščenim oziroma trpinčenim štirinožcem. "Otroke že od prvega dne učimo, da morajo pse spoštovati in z njimi lepo ravnati," je zapisala Spencova.

Komentarjev 4
  • vrtnica 15:16 21.oktober 2016.

    Kako prisrčno..., vsaj kašna lepa novica.

  • kapibara 09:52 21.oktober 2016.

    Kjut, dve nedolžni bitji, sta našli zavetje eden pri drugemu.. :-)

  • Matthew9987 09:49 21.oktober 2016.

    Hvala za takšno jasnovidnost, ampak to bi bolj takšni kot ti storili. Takšni negativneži