Vizita za živali > Novice
34 ogledov

Veterinar je predlagal evtanazijo

Boga mucka Facebook
Smeagol je muc z žalostno zgodbo s srečnim koncem.

Njegova skrbnica Melissa je shujšanega in hudo poškodovanega mucka našla tik ob cesti.  Nemudoma ga je odpeljala k veterinarju, ki pa ni imel dobrih novic.

 

Ugotovil je, da ima zlomljeno čeljust že nekaj dni, ta umazanija na muckinem obrazu pa je bila strjena kri pomešana z gnojem, ki je bil posledica infekcije. Smeagol je imel tako poškodovano čeljust, da je imel ves čas odprta usta, njegov jezik je molel ven, njegovo telo pa je bilo popolnoma nemočno in presušeno.

 

Ker je bil mucek tudi prešibak za operacijo, je veterinar predlagal evtanazijo. A se je Melissa odločila za drugo možnost. Mucku so dali raje antibiotike, sama ga je odpeljala domov in mu nudila veliko ljubezni. Mucku se je čeljust sama tako popravila, da so kasneje v kliniki dejali, da operacija ni več potrebna.

 

Smeagol se je tudi lepo poredil, zaradi svoje močne volje do življenja pa je postal prava speltna zvezda s tisoči oboževalcev. Zdaj si deli dom z Melisso in njenimi ostalimi živalmi – mucki in kužki. Z vsemi se odlično razume in se veseli življenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.