Vizita za živali > Novice
656 ogledov

Z manjšim trikom uspele posneti "selfie"

Opice Žurnal24 main
Na vsak način so se želele fotografirati.

Sasha Juliard je bil med fotografiranjem opic v gozdu Sangeh Monkey na Baliju presenečen, saj so te na vsak način želele biti na fotografiji poleg njega. Pri tem sta skupaj s prijateljico izvedla trik s hrano, zaradi česar na fotografijah izgleda, kot da bi opice same posnele zabavne fotografije. 

 "Prijateljica je bila na obisku na Baliju za en teden. Seveda sem ji želel razkazati otok in nujen postanek je tudi obisk opic. Več ur sva hodila na okrog in fotografirala opice, ki zehajo, kar izgleda kot velik nasmešek. Ko sva prišla do opičjega gozda, sva jih nekaj časa fotografirala in jih hranila z bananami in arašidi, da bi dobila občutek, kako se vedejo okrog ljudi, kamer, hrane in ob očesnem kontaktu," je dejal 31-letni Juliard. 

Dejal je še, da so bile opice precej ostre druga do druge, ko je šlo za hrano. Prva tako sta rabila nekaj vaje, da sta hrano položila blizu leče fotoaparata, da je izgledalo, da opica, ki se je v resnici stegovala za hrano, drži sprožilec, je poročal The Daily Mail.  

Po več urah jima je uspelo posneti kopico zabavnih fotografij, na katerih imajo glavno vlogo opice. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.