Vizita za živali > Novice
80 ogledov

Za sladke sanje naših kosmatincev

Zaspanca Profimedias
Vse skrbnike psov ali mačk vabimo, da sodelujete v nagradni igri in svojim kosmatincem omogočite sladke sanje. Glavna nagrada je udobno in kakovostno pasje ali mačje ležišče z mehko blazino, prejmete pa lahko tudi katero od ostalih privlačnih nagrad.

mimovrste=) bo tokrat s svojo bogato ponudbo izdelkov za domače živali razveselila pasje in mačje skrbnike. 

Največja in najbolj nasmejana slovenska trgovina je številnim skrbnikom že dobro poznana zaradi široke ponudbe priznanih znamk pasje in mačje hrane ter zelo ugodnih in konkurenčnih cen. V njihovi ponudbi najdemo priljubljene znamke kot so Brit, Hill’s, Royal Canin, Eukanuba, Bosch, Marp, Pro Plan, Gourmet Gold, Applaws in še mnoge druge. Seveda imajo tudi hrano za dihurje, glodalce in ptice.

Večino hrane imajo na zalogi in je lahko že drugi dan po spletnem naročilu pri kupcu doma. Kupec si lahko izbere, da mu naročilo dostavi poštar na dom, ali pa se izogne strošku dostave in naročilo sam prevzame v enem izmed prevzemnih mest, ki jih lahko poiščete tukaj.

S spletnim nakupom se boste tako izognili gneči v trgovini, zato ne boste prihranili samo pri denarju ampak tudi na dragocenem času. “V kolikor kupec še nima izkušenj s spletnim nakupom, smo zelo prijazni in v našem klicnem centru kupca prek telefona popeljemo skozi celoten postopek oddaje spletnega naročila,” opisujejo.  

Ležišča, ovratnice, igračke …

Poleg velike izbire hrane, imajo v kategoriji za male živali pestro ponudbo igrač, izdelkov za na pot, vse za nego in kozmetiko, ovratnice, počivalnike, posode za hrano, posipe za mačja stranišča, povodce, praskalnike, prehranske dodatke torbe in nahrbnike ter izdelke za zaščito pred zajedavci.

Z odgovorm na nagradno vprašanje v obrazcu v članku lahko zagotovite vašemu pasjemu ali mačjemu ljubljencu sladke sanje na mehkem in kakovostnem ležišču.

Nagrade za pasje skrbnike

Glavna nagrada za pasjega skrbnika je Argi ovalno ležišče za pse, ki vsebuje mehko blazino, ograjeno pa je z mehkimi stenami, da psu med počitkom zagotovi kar  največ varnosti in udobja. Na izbiro je šest različnih velikosti, blazino ležišča pa lahko redno peremo tudi v pralnem stroju. 

Nekdo bo za nagrado prejel Mikra zaščitno oblogo za zadnji sedež, ki ščiti sedeže pred umazanijo in dlakami.

Kuža bo zelo vesel tudi tolažilne nagrade v obliki škatle polne Pedigree priboljškov Denta Stix, ki pomagajo ohranjati pasje zobe in zdrave dlesni.  Razveselil se bo tudi vrečke polne Akinu pasjih palčk Denta star. Gre za okusne, mehke in žvečljive palčke, ki so idealne za čiščenje pasjih zob. 

Nagrade za mačje skrbnike 

Glavna nagrada za mačjega skrbnika je ljubko Trixie ležišče Minou v rjavi barvi. Je v obliki krogle in mucki nudi občutek varnega zavetja. V notranjosti ima tudi odstranljivo blazino, ki jo lahko peremo tudi v stroju.

Mačji skrbniki se lahko potegujejo tudi za Ferplast zaboj Atlas 10 EL, ki je namenjen transportu mačk in majhnih psov. 

Mucke, ki bodo prejele tolažilno nagrado se bodo lahko posladkale s Felix mokro hrano za mačke Fantastic z okusom govedine ali pa s slastno mačjo hrano Sheba CUISINE z okusom dušenega lososa v omaki. 

 

Zaspanci in njihove igrače 

V nagradni igri lahko sodelujete tudi tako, da s povezavo na dnu članka naložite fotografijo vašega psa ali mačke med spanjem. Bralci bodo z glasovanjem izbrali dve najboljši fotografiji, ki jih bodo na mimovrste=) nagradili z igračo za psa ali mucko. 

Pasji skrbnik bo dobil kvalitetno pasjo igračo Trixie. Plišasta krava dolga skoraj pol metra je opremljena z vdelano ropotuljico, ki psa motivira k igri in dodatno zabava.

Za mucke so na mimovrste=) pripravili nagrado v obliki privlačne igrače. Gre za Hagen gorsko igralno stezo CATIT Design Senses, ki vsebuje tudi žogico z lučko, ki mačko zabava in jo spodbuja k igri.

Fotografijo lahko naložite s klikom na spodnji gumb. Dostop do nagradne igre je tukaj.