Vizita za živali
493 ogledov

Rumba, Hugo, Maja in Loki vas pričakujejo

Loki Zavetišče Maribor
Predstavljamo štiri pse iz zavetišča Maribor, ki iščejo svoj nov dom.

Zavetišče za zapuščene živali Maribor je prehoden dom za vse izgubljene, zavržene in mučene živali. Vsako žival, ki jo boste posvojili, prej zdravstveno oskrbijo in sterilizirajo oziroma kastrirajo. Največ je pri njih ravno mačk in psov, predstavijamo štiri, ki trenutno iščejo svoj dom.

Rumba | Avtor: Zavetišče Maribor Zavetišče Maribor

Psička Rumba je prijazna, lepo vodljiva, dobro učljiva in prijazna psička, ki je na začetku nekoliko zadržana, vendar se zelo hitro sprosti, zlasti če je v igri kakšen slasten priboljšek.

 

Hugo | Avtor: Zavetišče Maribor Zavetišče Maribor

Hugo je prijazen, radoveden, umirjen in na sprehodih vodiljiv. Primeren je tudi za družine z otroci.

Maja | Avtor: Zavetišče Maribor Zavetišče Maribor

Maja je prijazna, igriva, hitro učljiva in aktivna. Če ste aktivni in imate osnovno znanje vzgoje in šolanja psov, je pravi za vas.

Loki | Avtor: Zavetišče Maribor Zavetišče Maribor

Loki je prijazen, igriv in nadvse dobro učljiv. Potrebuje ogromno gibanja in skrbnika, ki ima izkušnje z vzgojo večjih pasem. Ni primeren za družine z manjšimi otroci.

Vse živali si lahko ogledate v času uradnih ur, od ponedeljka do petka od 9.00 do 14.30 in ob sobotah od 10.00 do 13.00. Prvi stik je pomemben, ker pove, ali vas bo žival sprejela. Psi se navežejo na človeka, zato je pomembno, da vas sprejmejo. V zavetišču Maribor zato želijo, da psa obiščete vsaj trikrat, ga v spremstvu oskrbnika peljete na sprehod in se šele nato odločite za posvojitev.

Če mislite, da za oskrbo psa nimate dovolj časa, jim lahko pomagate tudi na druge načine. V zavetišču Maribor omogočajo sprehajanje psov od ponedeljka do petka od 9.00 do 14.30 in ob sobotah od 10.00 do 13.00.

Lahko si izberete svojega kosmatinca in postanete njegov boter. Vsak mesec zavetišču nakažete izbrani znesek, ki se porabi za oskrbo in nego psa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.