Vizita za živali
2732 ogledov

Za tragično smrt okrivili psa

Angleška policija epa
V Veliki Britaniji so v petek zaključili s primerom lanske tragične smrti 70-letnega kmeta Dereka Meada iz Hewisha. Umrl je, ker ga je povozil viličar.

Sodeč po rekonstrukciji dogodkov, je Mead lanskega junija delal na svojem posestvu z viličarjem, pri sebi je imel tudi psa. Pes je bil majhen, pasme Jack Russel terier.

Ko je odšel Mead ven iz kabine, da bi odprl vrata na kmetiji, je psa pustil v notranjosti. Ta se je najverjetneje s prednjimi tačkami naslonil naprej k šipi, da bi opazoval skrbnika. Pri tem je zagnal viličarja, ki je do smrti povozil Meada.

Na sodišču Avon Coroner's Court so zaključili, da je šlo le za tragično nesrečo.

Fotografija je simbolična.

Komentarjev 2
  • Snežinko 12:40 30.november 2018.

    Pes v avtu naj bi bil po zakonih privezan ali pa v boksu. Ne vem, zakaj to ne bi veljalo tudi za viličarja? Znancu je pes zaklenil (delujoč) avto, ker je po nesreči stopil na stikalo za zaklepanje. So morali ...prikaži več razbiti šipo, da so prišli noter. PSA SE NE PUŠČA SAMEGA V VOZILIH. PIKA.

  • glenna 12:04 26.november 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite ---------->>>>>> www.Cash72.Com