33 ogledov

Vse, kar si ženske želijo za valentinovo

Raziskava je vključevala 2100 odraslih. (Foto: iStockPhoto)
1/25
Žurnal24 main
Ste že izbrali pravo valentinovo darilo za dekle, ljubico, ženo ali prijateljico? Poiščite namige za najboljša valentinova darila in odkrijte, česa si ženske najbolj želimo.

Če vas že ob misli na praznik zaljubljencev začne boleti glava, naj vas pomirimo. Ženske vendarle nismo tako zahtevne. Za valentinovo nas razveseli klasična pozornost, kot je šopek vrtnic, sladka bombonjera, parfum ali droben kos nakita.

Je vaša izbranka bolj zahtevna? Potem razmislite o njenih željah in jo presenetite s krajšim potovanjem, izletom, masažo, bonom za razvajanje v kozmetičnem salonu ali torbico. Če izbranka ljubi izvirnost, jo presenetite kar v službi, kamor ji pošljite čestitko s pesmijo, ki ste jo napisali sami. Zraven dodajte čokoladne pralineje in povabilo na romantično večerjo z razvajanjem, ki sledi. Saj veste, valentinovo je praznik ljubezni, ta pa se nikakor ne sme izkazovati le z materialnimi dobrinami.

Nekaj namigov za naj valentinova darila poiščite v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.