5 ogledov

Z J-Starom bodo mashali ...

J-Star Arhiv izvajalca, MySpace
V soboto, 10. decembra, se v prestolnico, v klub K4, vrača londonski kralj mash-up hitovja, J-Star. Z njim bo pet izžrebancev noč preplesalo brezplačno. Ste med njimi?

Srečni nagrajenci, ki prejmejo vsak po eno vstopnico so Peter Bruner, Jani Hercog, Mojca Podržaj, Irena Glumac in Špela Bric.

Mojster miksanja J-Star je v zadnjih nekaj letih v svoj mešalni multipraktik navrgel kar nekaj komadov, med katerimi so mnogi stalnica na hip hop in reggae veselicah. Njegova viža No Digitty 'remix je bila odlično ocenjena v reviji Mixmag (5/5), vendar pa se gospodič zares izkaže šele na plesišču, kjer pride do izraza.

Nabrusite torej pete, lonsonski vladar mashanja vas zlepa ne bo pustil sedeti. Tresel vas bo na reggae, hip hop, dubstep, jungle, funk in pokazal, kako to počno le najboljši.

Na odru mu bodo družbo delali še Balkan's Hi-Fi, kolektiv, ki uspešno širi reggae in njegove derivate po območju bivše Jugoslavije. Njihov zadnji večji podvig je izdana kompilacija Balkanfarraj vol. II, kjer med reggae ustvarjalci bivše države najdete tudi BRO-ja (kmalu nova plošča!), ki bo ta večer nastopil v različici BROrquestra.

Na malem odru bodo vibrirali Freeverse in Sunneh (Krunch It!!) ter koroški Reggaeneration Sound.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.