98 ogledov

Zakaj ima vsak nadutež žensko?

Čakajoč na prijaznega fanta Žurnal24 main
Staro dobro vprašanje, ki si ga od časa do časa zastavi vsak prijazen fant: "Zakaj ima vsaka puhloglava baraba žensko, jaz pa sem še vedno sam?"

Včasih je najlažje verjeti, da imajo puhloglavi naduteži nekakšno magično moč, s katero neustavljivo privlačijo ženske, da nenehno visijo na njih, čeprav jih obravnavajo kot zadnjo smet. Ta pojav je tako pogost, da začnejo nekateri fantje resnično verjeti, da morajo sami postati podobna zalega, če želijo še kdaj imeti zmenek. Toda ne naredite napake – nihče ne mara nadutih puhloglavcev. Celo ženske, s katerimi hodijo, ne. Če je tako, zakaj je očitno, da se za njimi valijo cele trume punc?
No, naduti puhloglavci so nagnjeni k temu, da k ženski pristopijo hitro. Večina jih prenaša le tako dolgo, dokler ne ugotovijo, s kom imajo opravka, tiste, ki ostanejo, pa imajo tudi same s sabo verjetno težave. Seveda je to poenostavljanje. Puhloglavci imajo na repertoarju kar nekaj receptov, s katerimi osvajajo nasprotni spol. Lahko pa bi jih uporabili tudi "prijazni fantje" – z enakimi možnostmi in dolgotrajnejšim uspehom. Tukaj so trije načini, s katerimi osvajajo naduti puhloglavci.

1. Naduteži so egocentrični
Naduteži premorejo lastnost, ki jim pri dvorjenju resnično pomaga – ni jim dosti mar za ostale ljudi. Osredotočajo se skorajda izključno na lastno zadovoljstvo, mišljenje in občutke. Zaradi tega se ne obotavljajo, ko si nekaj zaželijo. Ko lepo dekle zagleda naš povprečno prijazen fant, se najbrž verjetno prestraši, želi si, da bi ji bil všeč, in želi si njenega odobravanja. Na kratko – ni mu vseeno, kaj si ona misli. Poleg tega mu je mar za mnenje okolice in se boji morebitne zavrnitve pred drugimi. Nadutež nima takšnih težav. Ne bi se mogel manj obremenjevati z okoljem, kot smo že povedali, osredotočen je zgolj na svoje želje.

Ko boste ob strani pustili sodbe ostalih in si dovolili osredotočiti se na svoje cilje, bo to močno olajšalo izvedbo. Sploh, če ste zares prijetni.

 
 

Po pogovoru z nadutežem © iStockphoto

 
2. Nadutežev ni strah prvega koraka
Najpomembnejši in najnujnejši korak do ženskega srca je ta, da ji daš vedeti, da obstajaš. Vse preveč moških tega ne naredi. Najbrž ste se že kdaj zagledali v čudovito neznanko, mogoče celo razmišljali, da bi stopili do nje, naredili korak, a je deset sekund, preden ste odprli usta, ustavila taksi. Potem ste res lahko zijali. Nadutež se ne bi obotavljal. Ne skrbi ga, ali bo dekletu všeč ali ne, preprosto mu ni mar. Raje razmišlja o tem, kako vroče in zabavno bo, če mu bo uspelo. V domišljiji že divja v postelji. Zadnje, kar ima v mislih, je strah pred zavrnitvijo. Če ga dekle zavrne, je nekaj narobe z njo, ne z njim. Prijazen fant bo rekel: "Oh, preveč sem grd. Jasno, da ji ne morem biti všeč." Nadutež pa bo menil: "Ta prasica je totalna lezbijka."

Že samo dejstvo, da je nadutež zmožen pristopiti k ženski, mu daje prednost pred bojazljivim kavalirjem. On se pač pogovarja s punco, kavalir pa čemi nekje v kotu in razmišlja, kako ju bo usoda združila. Za dekle torej preprosto ne obstaja. Ni čudno, da imajo potem ženske slabo mnenje o moških, če jih ogovarjajo sami domišljavci, sramežljivi fantki pa se skrivajo in gledajo v tla. Naduteži – vsa čast – se zavedajo, da ni žensko delo, da stopijo do moškega. Če kaj želiš, moraš tudi kaj storiti. Če si bo kakšen prijazen fant upal narediti kaj za svojo srečo, bo presenečeno spoznal, da bo večina žensk pozdravila novo družbo in da si resnično želi spoznati nekoga, ki bi z njimi delal kot s princeskami.

3. Naduteži se ne cenzurirajo
Delni razlog, da naduteži ob prvem vtisu izpadejo zabavni, zanimivi in vznemirljivi, je ta, da jih ne skrbi, če bodo koga užalili. Pogovarjali se bodo o čemerkoli, šalili se bodo o vsem in vsakem in načeli občutljivo temo, ne da bi trenili z očesom. Tako imenovani prijazni fantje pa se med pogovorom držijo nazaj, nikoli na dan ne privlečejo seksa, še šalijo se ne o njem. Ja, pravzaprav niti ne oddajajo kakršnihkoli znakov, da jim je dekle všeč. Zaradi tega prijazni fantje postanejo dolgočasni fantje. Nadutež bo povedal rasistično zgodbo, mastno šalo ali se celo ponorčeval iz dekleta. Zanj je to naravno, za ženske pa je takšen odnos kot sveža sapica, saj ga zamenjujejo za samozavest.

Tudi naš prijazen fant bo storil prav, če se bo pri nasprotnem spolu malce sprostil in spustil z vajeti ter ne bo poskušal na vsak način ugoditi dekletu. Tako kot naš nadutež. Dolgoročno pa bo bolje, če se predstavi v svoji pravi luči. Ampak šele potem, ko bo zanimanje obojestransko.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.