Zdravje > Aktualno
5117 ogledov

Covid-19: Novi podatki o številu novih okužb v Sloveniji

Covid-19, UKC Ljubljana Matej Povše za UKC LJ Covid-19, UKC Ljubljana
Včeraj 15 novih okužb, tri manj kot dan prej. Okužbe razpršene, tokrat v desetih slovenskih občinah, v Cirkulanah potrdili prvi primer nasploh.

Po podatkih Sledilnika Covid-19 je bilo v sredo v Sloveniji potrjenih 15 okužb z novim koronavirusom pri 771 opravljenih testih. V bolnišnici je 24 ljudi, število obolelih na intenzivni negi ostaja enako (3), od tega sta dva na respiratorju. Enega obolelega so včeraj odpustili  iz bolnišnice.

Vlada poroča, da je včeraj umrla še ena oseba. Doslej so v Sloveniji potrdili 2223 okužb s koronavirusom, skupaj je umrlo 125 bolnikov s covidom-19.

Mejni prehod med Hrvaško in Slovenijo meja Zdravje Covid-19: Iz te države smo uvozili največ okužb

Okužbe razpršene, tokrat v desetih slovenskih občinah

Največ novih primerov tokrat beleži Ljubljana (5), v občini Domžale so zabeležili dve novi okužbi. V Cirkulanah, občini, ki leži na območju Haloz, so včeraj zabeležili prvo okužbo nasploh. Po en nov primer beležijo še občine Hrastnik, Kranj, Celje, Trbovlje, Šoštanj, Koper in Loška dolina,.

 | Avtor:

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.