Zdravje > Aktualno
28 ogledov

Zasebniki bodo brezplačno pregledovali

Zobozdravnik Profimedias
Tudi letos poteka vseslovenski projekt "Pravočasni pregled ustne votline vam lahko reši življenje."

"Naročite se na brezplačen pregled ustne votline v maju, v eni izmed številnih zasebnih zobozdravstvenih ambulant po Sloveniji," sporočajo člani Strokovnega združenja zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije.

Tudi letos namreč poteka ta vseslovenski projekt, saj je rak ustne votline na osmem mestu po pogostosti raka: "Kar 80 odstotkov simptomov pa odkrijejo zobozdravniki v zobnih ambulantah," opozarjajo zobozdravniki. To pomeni, da je pravočasno odkritje sprememb v ustni votlini, še kako pomembno. 

Zasebni zobozdravniki vas zato vabijo, da pristopite k akciji, katere cilj je izboljšanje ozaveščenosti prebivalstva o ustnem raku. 

Seznam vseh zobozdravnikov, ki sodelujejo v akciji najdete na spletni strani Zdravniške zbornice Slovenije, vse dodatne informacije o zasebnih zobozdravniških ambulantah v Sloveniji pa lahko najdete na spletni strani Strokovnega združenja zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.