Zdravje > Aktualno
3465 ogledov

Smrt po cepljenju. To je ugotovila strokovna skupina.

Cepljenje proti covid-19 Epa
Komisija sestavljena iz štirih članov (epidemiolog, infektolog, kardiolog internist in predstavnik javne agencije za zdravila) je včeraj podala mnenje, da povezava med dogodkom in cepljenjem ni verjetna.

Nacionalni inštitut za javno zdravje je v ponedeljek prejel prijavo smrti v enem od domov za starejše občane, ki sovpada s cepljenjem na novi koronavirus.

Vladni govorec Jelko Kacin je na današnji tiskovni konferenci povedal, da je stroka ob začetku cepljenja 27. decembra pripravila posebni protokol za hitro obravnavo resnih, neželjenih učinkov neposredno po cepljenju. Nacionalni inštitut za javno zdravje pa je po njegovem na tega začetku tedna prejel prijavo smrti, ki sovpada s cepljenjem v enem od domov upokojencev.

Ministrstvo zdravje je 5. januarja letos imenovalo komisijo za ugotavljanje povezave med cepljenjem in neželjenim dogodkom. Komisija sestavljena iz štirih članov; epidemiolog, infektolog, kardiolog internist in predstavnik javne agnecije za zdravil, je včeraj podala mnenje, da povezava med dogodkom in cepljenjem ni verjetna. "Smrt ni nastopila zaradi cepljenja, ampak zaradi zdravstvenih težav, ki jih je oseba imela že pred cepljenjem," je poudaril Kacin.

Oseba, ki je umrla v domu za starejše po cepljenju s cepivom proizvajalca Pfizer in BioNTech, naj bi bila starejša od 90 let. Imela je ponovljen srčni infarkt. 

dezurni@zurnal24.si
 

Komentarjev 6
  • Avatar Emma_Campbell
    Emma_Campbell 13:58 07.januar 2021.

    Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro 0d doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno. Za več podrobn0sti .... ➤➤➤➤➤ LovesMeetx.Com

  • Avatar ovca
    ovca 12:17 07.januar 2021.

    Absolutno NE bo nobena smrt povezana s cepljenjem. Strinjam se, da je naša vlada pokvarjena, podkupljiva in neumna. Ima pa to sivo celico, ki deluje - samoohranitveni nagon. Če bi priznali povezavo, bi že bingljali s kandelabrov naslednji vladi v ...prikaži več opomin.... Zjeba*la jih bo pa časovna enota :) :) :) Ne vedo namreč, kdaj je dovolj je*banja naroda v glavo....

  • Ender3 12:08 07.januar 2021.

    Na Portugalskem je dva dni po cepljenju umrla mlada medicinska sestra. Naši bi tudi ta primer označili, kot slučajnost, ki ni povezana s cepljenjem. Pod to bi se v imenu politike podpisala tudi ena in edina J.G,