Zdravje
320 ogledov

Ali so se pri Vas pojavile TE težave s spominom?

Možgani
1/9
Shutterstock
Strokovnjaki za nevrologijo opozarjajo: človeški možgani imajo svoje omejitve! Po najnovejših raziskavah bi morala vsaka oseba po 45. letu življenja začeti skrbeti za spomin, če ne želi biti obsojena na Alzheimerjevo bolezen ali starostno demenco. Zveni strašno?

Pomislite – ali se Vam je kdaj pripetilo:- pozabiti imena in priimke, imena stvari?- imeti težave z govorom – so Vam uhajale besede?- neprepričanost po kaj ste nekam šli ali kaj ste želeli storiti?Predstavljajte si, da se lahko kmalu te težave tako močno poslabšajo, da Vas bodo ovirale med vožnjo z avtom in ubile Vaš občutek časa in prostora, s tem pa Vam lahko otežijo delo in stik s svojo družino ...

„Morilci spomina”

Na srečo odkritje Rajka Kotnika, strokovnjaka nevrologije, daje upanje milijonom ljudem. Gospod Rajko že 13 let sodeluje z Bostonsko univerzo v ZDA in raziskuje človeške možgane, da bi našel učinkovito rešitev za težave s spominom. Na čem temelji njegovo odkritje, ki med drugim ščiti pred demenco?

Rajko Kotnik: „Februarja 2016. leta smo končali raziskave, ki so trajale 5 let. Skupaj s skupino strokovnjakov iz Bostona sem odkril šokantno resnico: število oseb, ki jim grozi Alzheimerjeva bolezen in demenca, se je dramatično povečalo od leta 2005! Naše analize kažejo, da so v nevarnosti vsi. Še posebej osebe, rojene pred 1960. letom. Še več – našli smo 4 „morilce spomina”, ki so odgovorni za izgubo spomina pri 98 od 100 oseb”.

Rajko Kotnik je skupaj s strokovnjaki iz ZDA ustvaril formulo (v obliki tablet), ki s 100% učinkovitostjo ustavi 4 „morilce spomina”. To je zato, ker tablete stimulirajo – s pomočjo edinstvenih sestavin – naravne metode poprave možganov. Katere so te sestavine?

4 naravne sestavine iz Azije

Glavna sestavine teh novih tablet je sojin lecitin – organska spojina, ki se pridobiva iz semen soje. Lecitin je bogat z maščobnimi kislinami, iz katerih so zgrajeni možgani. Vitamin D pa tudi podpira spomin in obenem olajša odpraviti „črne misli”. Kje najti najmočnejšo obliko te snovi, torej vitamin D3? Njegov bogat vir je narodna rastlina Indije in Cejlona – gotu kola, poznana tudi pod imenom „tigrov krempelj”.

Naslednja sestavina novega tretmaja je Ginko Biloba – ekstrakt dvokrpega ginka (znan kot najdlje živeča rastlina na Zemlji). Vsebuje edinstvene molekule, ki ne odpravijo samo škodljivih prostih radikalov, temveč še oskrbijo z energijo in razjasnijo um.Druga aktivna sestavina preparata je izvleček iz zelenega čaja. Zahvaljujoč svojim edinstvenim nevro-hranilnim snovem zeleni čaj pomaga obvladovati stres in čustveno napetost, obenem pa deluje stimulativno. Ta sestavina bo še posebej pomembna za ljudi, ki imajo težko psihično delo.

Kako lahko poskusite tablete?

Mnenja strokovnjakov in rezultati strokovnih raziskav jasno kažejo, da nov tretma učinkovito odpravi težave s spominom in druge znake staranja živčnega sistema. Povrne visoke umske sposobnosti, torej, pogovorno rečeno, „pomlajuje možgane”. Zahvaljujoč temu se drastično zmanjša tveganje za Alzheimerjevo bolezen ali starostno demenco. Preparat je poleg tega varen in preprost za uporabo (zadostujeta 2 tableti dnevno).

POZOR: uradni distributer ima posebno ponudbo. Kliknite na spodnjo povezavo, izvedite več o „4 morilcih spomina” in spoznajte zgodbe ljudi, ki jim je odkritje Rajka Kotnika spremenilo življenje. Samo danes prejmete novo formulo s popustom v okviru kluba ugodnosti:

Kliknite tukaj, da bi pomladili svoje možgane in premagali težave s spominom >>