Zdravje > Intima
4712 ogledov

Kako vedeti, ali gre res za spogledovanje

Flirtanje
Vam je nekdo všeč in imate občutek, da ste tudi vi njemu? Ali se z vami res spogleduje, ali je samo prijazen? Strokovnjakinja za govorico telesa Steph Holloway je za The Daily Mail zaupala skrivnost ...

Vedno je nerodno, ko morate ugibate, ali oseba, s katero se pogovarjati, z vami flirta ali pa je zgolj prijazna.

Odgovor na zapleteno vprašanje, bi se po mnenju strokovnjakinje lahko skrival v neverbalni komunikaciji.

"Glavni znak privlačnosti je pokazati, da ste zainteresirani in da ste na voljo. Najpreprosteje je to pokazati z nasmehom," pravi Hollowayjeva.

Ob tem dodaja, da je potrebno veliko poguma, da se nekdo približa tujcu na javnem mestu, kar je naposled zelo zgovoren namig, da nekdo z vami želi flirtati. Povsem normalno je, da je človek, ki se vam približa nervozen, zato mu pomagajte tako, da se mu odprete in mu, da pogovor lažje steče, postavljajte tudi vprašanja.

Kaže, da osebo zanimamo

Pomembno vlogo naj bi po mnenju strokovnjakinje igrale tudi noge: "Pri telesni govorici stopala nikoli ne lažejo. Ko pogledate navzdol, želite videti stopala v obliki črke V, to je znak dobrodošlice in vas vabi v svoj osebni prostor, kar kaže, da osebo zanimamo," izpostavlja Hollowayjeva.

moški, postelja, pornografija Študija Magazin Če gledate filme za odrasle, lahko ogrozite zdravje svoje partnerke ljubezen Magazin Moški in ženske razkrili, zakaj kljub želji po partnerju ostajajo samski