Zdravje > Otrok
13459 ogledov

Kaj se je zgodilo: Onkološki bolnik s sinčkom

Depresija (fotografija je simbolična)
Pred časom smo pisali o rakavem bolniku, očetu samohranilcu s petletnim sinčkom. Ponovno nas je poklical ...

"Vsem bralcem se iz dna srca zahvaljujem za izkazano pomoč in za donacije, ki ste jih donirali preko Zveze prijateljev mladine (ZPM) Ljubljana Moste-Polje," se je zahvalil bralcem Žurnala24.si.

Depresija Pretresljivo Zdravje Pretresljiva izpoved očeta: "Ko me objame in reče, da bo bolje."

Zanj ste namreč skupno donirali 2.915 evrov, nekateri pa ste mu pomagali tudi s konopljino smolo, ki jo uporablja za podporno zdravljenje hude bolezni.

Oče je pred tremi leti zaradi raka prekinil s službo, njega in otroka je zapustila tudi partnerica in mati. Tako je ostal sam z otrokom, bolan in brez službe. "Rubežniki so mu pobrali vse, kar je imel. Sredstev nima niti za dozice konopljine smole, ki mu je lajšala bolezen in bolečine. Nima niti za hrano. Veliko si očita, ker ne more otroku priskrbeti sredstev za dostojno življenje," so ga opisali na ZPM.

Ne le denar, tudi nova energija

"Vsa vaša pozitivna mnenja ter pomoč mi bo dala novo energijo, da se bom boril naprej in poskušal ustvariti boljšo prihodnost za naju," nam je povedal ganjen oče.

Zahvalil se je tudi vsem našim bralcem, ki so mu pomagali z alternativo in informacijami, da obstajajo tudi drugačne metode zdravljenja.

Pomoč bo šla za poplačilo dolga, za položnie, hrano, končno pa si bosta lahko oče in sinček privoščila čisto pravi izlet v ene od slovenskih toplic. Tega si oče in sinček že dolgo želita, saj bosta tako vsaj za trenutek pozabila na skrbi in bolezen. 

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 12
  • Kojak 21:31 31.oktober 2017.

    Lahko pa bi šli novinarji v akcijo in jima s kakšnim klicem uredili brezplačno letovanje v kakšnih toplicah.

  • borut08 22:54 30.oktober 2017.

    Drzava smo ljudje,ki postavljamo svoje voditelje nekako mi za njih oni za nas.Kdo je zdaj bolj pokvarjen narod ali nasi voditelji?Jaz sem preprican,da je interesu naroda kar imamo in kako imamo vsak se malo okoristi pa je.Toliko o postenju.

  • diana 21:11 30.oktober 2017.

    Hhhhh boli kurac drzavo za svoje drzavljane rubeze posiljajo za 20 evra halooo lopovska drzava .....kradejo denar revnim .cim prej rabimo nekoga da to vlado rasturi in sciti bolnike in reveze