Zdravje > Otrok
1648 ogledov

Kljub nekoliko slabšim izvidom, Kris veselo čeblja

Oglasila sta se Krisova starša: Izvidi niso najboljši.

Če so iz Los Angelesa, kjer se zdravi mali Kris, ves čas prihajale dobre novice, tokrat ni povsem tako. Krvni izvidi malega borca, ki je pred tremi dnevi praznoval svoj rojstni dan, so trenutno nekoliko slabši, kar pa ne pomeni, da deček ni dobre volje.

"Tako čebljam, ko čakam v laboratoriju na odvzem krvi. Izvidi so malo slabši ta teden, ampak verjamem, da bodo kmalu boljši," sta zapisala starša, ki sta objavila posnetek zadovoljnega Krisa. Deček se med čakanjem v ambulanti  igra s svojim avtomobilčkom in ves čas čeblja. 

Kris Zudich je že od novembra v Los Angelesu, kjer je prejel revolucionarno zdravilo Zolgensma, za katerega je denar zbirala cela Slovenija. V Los Angelesu je dočakal drugi rojstni dan, veliko prelomnico, saj je moral zdravilo prejeti do dopolnjenega drugega leta starosti.  O tem, da je napredek pri Krisu bil viden že praktično takoj, smo že večkrat poročali.

Kris v  Ameriki obiskuje fizioterapije, za katere je nujno, da jih opravi. Ko bo z njimi zaključil, se bo vrnil domov. Tudi tokrat se bo v Slovenijo vrnil z zasebnim letalom srbskega poslovneža Miodraga Kostića, ki bo kril vse stroške poleta. Vrnil naj bi se v začetku marca. 
dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • dalldemi 17:47 31.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • risurfbes 14:44 31.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice