Zdravje > Otrok
3194 ogledov

Pozor, ne kupujte tega izdelka

Presežena koncentracija zdravju nevarne snovi.

Podjetje Damot je iz prodaje odpoklicalo gračo Žaba sluz evropskega distributerja Jono Toys. V igrači so ugotovili preseženo vrednost koncentracije migracije bora, kar lahko predstavlja tveganje za zdravje.

 | Avtor:

Serijska oznaka izdelka je 2017-06. Podjetje kupce prosi, da izdelka ne uporabljajo in naj ga vrnejo na mesto nakupa, kjer jim bodo povrnili stroške ali zamenjali za ustrezen artikel.

V primeru dodatnih vprašanj se lahko kupci obrnejo na podjetje Damot, Poslovna cona A 22, Šenčur, jim pišejo na info@damot.si ali jih pokličejo na številko 04 23 54 587, so še sporočili iz omenjenega podjetja.

Bor

Bor se v naravi nahaja v različnih kemijskih oblikah. Uporablja se v industriji stekla, detergentov, v sredstvih za gašenje, farmaciji, kot pesticid, v umetnih gnojilih, kozmetiki. Visok vnos se kaže s prebavnimi motnjami, kožnimi spremembami in motnjami s strani centralnega živčnega sistema, pojasnjujejo na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje, NIJZ. 

Nakupovalni voziček - igrače Zdravje Zaradi nevarne sestavine odpoklicali izdelek nakupovalni voziček igrače Zdravje Pozor, novi odpoklic izdelka zaradi nevarne snovi

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.