Zdravje > Otrok
12760 ogledov

Zgodba stevardese: Naenkrat zaslišala jok, zaradi katerega bi naredila vse

"Potniki so se začeli gledati in strmeti v drobnega in krhkega otroka," je zapisala 24-letna stevardesa.

Na družabnem omrežju je zakrožila zgodba stevardese, ki je med letom podojila tujega otroka. Ganjiva zgodba, ki jo 24-letna Patrishe Organo konča z besedami: "Hvala bogu za materino mleko, to dragoceno darilo," je postala pravi hit in je požela številne pozitivne komentarje. 

"Pričakovala sem, da bo ta let poseben, saj je šlo za velik korak v moji karieri," na začetku zgodbe, objavljene na Facebooku, zapiše mlada stevardesa, ki jo čakal izpit za ocenjevalko kabinskega osebja. Vendar si leta ne bo zapomnila po tem. "Vse je šlo gladko, dokler nismo vzleteli in zaslišala sem otroški jok, zaradi katerega si pripravljen narediti vse," je zapisala.

"V srcu me je stisnilo..."

Patricia se je nemudoma odpravila do matere. Povprašala jo je, če je vse v redu in ji namignila, da bo verjetno treba nahraniti otroka. "Solznih oči mi je povedala, da ji je zmanjkalo umetnega pripravka za mleko. Potniki so se začeli gledati in strmeti v drobnega in krhkega otoka. V srcu me je stisnilo, saj nikjer na krovu ni bilo pripravka, " se spomni stevardesa, ki je sama mati devetmesečne deklice. "Pomislila sem, da bi ji lahko pomudim samo eno in to je moje mleko," zapiše mlada mamica.

 | Avtor: Facebook Facebook

Nadzornica letalske družbe, ki je bila zadolžena za njen let, je pomagala mami v letalsko kuhinjo, kjer je Patricia vzela otroka in si ga položila v naročje, "Kar prisesala se je name, tako je bila lačna. V materinih očeh sem videla olajšanje. Otroka sem hranila, dokler ni zaspal. Pozneje sem ju pospremila nazaj do sedeža in preden sem odšla, se mi je mama iskreno zahvalila. Prav sem imela, let je bil poseben, vendar ne samo zato, ker sem sem pridobila kvalifikacijo. Pomagala sem," je zapisala... 

V enem od poznejših intervjujev je Organova povedala, da je bila mati manj kot mesec dni starega dojenčka na letališču že zvečer, 5. novembra od 21. ure, čeprav je letalo vzletelo šele ob petih zjutraj. 

Komentarjev 4
  • Janez_53 08:53 10.november 2018.

    Jana Bejba, očitno ne razumeš tistega, kar si prebrala. In zakaj hudiča pa bi ti morala poznati zdravstveno stanje matere??? Mati je namreč glede na zapisano preživela na letališču kar OSEM UR, zato ji je zmanjkalo hrane za otroka! Tvoje ...prikaži več neumnosti o "obliki ženskih prsi" pa najbrž nihče ne razume.

  • Jana Bejba 16:53 09.november 2018.

    Meni to ni v redu.. Da neka druga ženska nahrani tujega dojenčka.. S kakšnimi razlogi.. Zakaj mama od tega otroka imela pripravek za mleko za dojenčka? A ni mogla mama sama nahraniti lastnega otroka? In še oblika ženskih prsi se ...prikaži več bo poznalo, ki bodo take ostale kot so. Zelo me zanima zdravstveno stanje same mame od A do Ž in to v podrobnosti, zakaj je morala stervardesa nahraniti njenega otroka? Če na koncu članka je bilo danes na 9.11. objavljen, piše pa na 5.11. A si ni priskrbela dovolj hrane?