Zdravje
6914 ogledov

Pozor, kar dva nevarna izdelka!

Nakupovalni voziček
Dva odpoklica potencialno nevarnih izdelkov.

Distributer DM Drogerie markt je iz prodaje odpoklical darilni set Axe Dark Temptation madžarskega proizvajalca Unilever, ki vključuje plavajoči zvočnik z USB kablom za polnjenje, saj obstaja možnost, da se USB kabel ob polnitvi zvočnika pregreje. Serijska oznaka izdelka je GTIN 8710447348550.

DM Drogerie markt kupce obvešča, da lahko izdelek vrnejo v katerokoli prodajalno DM, kjer jim bodo vrnili kupnino tudi brez predložitve računa. Kupnino bodo povrnili tudi v primeru, če jim vrnejo samo zvočnik z USB kablom za polnjenje in ne celotnega darilnega seta.

Axe - odpoklic | Avtor: STA STA

Nevarna plišasta sova

Zdravstveni inšpektorat RS je preko sistema Rapex od Evropske komisije prejel obvestilo o neustrezni igrači - plišasti sovi (Soft toy animal - brown owl) blagovne znamke Greenlife, ki se prodaja v spletni trgovini Amazon. Testiranje je pokazalo, da šivi popustijo in je zato polnilo dostopno, kar lahko predstavlja tveganje za zdravje.

Serijska oznaka izdelka je 11053413, identifikacijska številka pa PCG-GR-0416-15014. Prodajalec navaja, da bodo kupci, ki so omenjeni izdelek kupili, obveščeni. Če se to ne bo zgodilo, pa Zdravstveni inšpektorat RS svetuje, da izdelka ne uporabljajo in ga vrnejo prodajalcu.

Plišasta sova | Avtor: STA STA

Nakupovanje Zdravje Pozor, ne uživajte tega izdelka

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Evalesanna
    Evalesanna 00:07 20.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Sorodne novice