Zdravje
15420 ogledov

"Rekel, da če mu bom dala, grem na operacijo prva"

zdravnik Profimedias
Nova in nova pričanja zoper spornega zdravnika.

Na Hrvaškem še vedno odmeva primer ortopeda iz zdravstvenega centra Dubrava, o katerem so prvi poročali v oddaji Preverjeno na Nova TV. Zlasti svoje pacientke je napadal s popolnoma neprimernimi in seksističnimi izjavami, jih neprimerno otipaval. Do moških pacientov se je vedel skrajno arogantno.

zdravnik Neprimerno Zdravje Ortoped jo je žaljivo spraševal po prvem odnosu z možem

Potem ko so njegovo početje razkrinkali v omenjeni oddaji, so mu pristojni že prepovedali delo s pacienti, medtem pa na dan prihajajo nova in nova pričanja pacientov. Med drugim je za Jutarnji list spregovorila mati, ki je k ortopedu pripeljala svojo najstniško hči.

Mama je skušala zdravniku pojasniti hčerkine težave, a jo je zdravnik utišal, češ da jo ni nihče nič vprašal. "Obrnil se je k moji hčerki in ji rekel, naj se sleče do pasu. Hčerka zaradi svoje sramežljivosti to ni storila takoj," je povedala mama, ki zaradi zaščite svoje hčerke ostaja anonimna, njene podatke hranijo v redakciji.

"Medtem ko si se f*** s frajerji, nisi bila nič sramežljiva, pred mano pa se pretvarjaš," je po besedah mame najstnici zabrusil ortoped in insistiral pri tem, da mu prizna, da ni več devica. Pregled je nadaljeval s komentarji, da je gotovo retardirana, ker se tako obnaša.  

Seksistične pripombe je doživela tudi pacientka Olga Hodko. "Rekel mi je, da če mu bom dala p***, da bom šla na operacijo prva, sicer pa zadnja."

Zdravnik sam se javno za zdaj še ni opravičil za svoje dejanje, kako bo, če bo lahko nadalejval svojo kariero, za zdaj še ni znano.

Zloraba Grozljivo Svet Spolno jih je zlorabljal: Tri žrtve so bile mlajše od 13 let

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • nizakej 14:05 10.februar 2018.

    Če bi moji hčeri tako prjavu, bi mu bilo žal, da je šel za dohtarja.

  • Lovebites 13:45 10.februar 2018.

    Stary1.....ti potrebujes psihiatra.

  • dd 13:11 10.februar 2018.

    Aroganca Slo zdravnikov tudi nima meja. Slovenci smo preveč prestrašeni, da bi kaj povedali.