Zdravje > Sem s teboj
184 ogledov

DARJA GEBERT, zakonska in družinska terapevtka

Darja Gebert Saša Despot
Zakonska in družinska terapevtka Darja Gebert opravlja psihoterapijo in predavanja kot direktorica Zavoda CDT, Center družinske terapije.

Darja Gebert | Avtor: Saša Despot Saša Despot
Darja Gebert je poročena in mama dveh šoloobveznih otrok. Odraščala je na kmetiji, stik z naravo, živalmi in zemljo ji še danes nudi mir, sprostitev in veselje. V mladosti se je ukvarjala z atletiko, veliko je potovala in delala z otroki, tako doma kot v tujini.

Po končani srednji šoli se je zaposlila v policiji, ob službi pa nadaljevala študij na Teološki fakulteti, kjer je diplomirala, in nadaljevala strokovno pot na magistrskem programu Zakonske in družinske študije, nato pa uspešno zaključila še program izpopolnjevanja iz zakonske in družinske terapije. Terapevtske izkušnje je pridobivala kot terapevtka – stažistka na Frančiškanskem družinskem inštitutu, zdaj pa psihoterapijo in predavanja opravlja kot direktorica Zavoda CDT, Center družinske terapije.

Darja meni, da je predpogoj za kakršnokoli delo z ljudmi, da jih imaš enostavno rad. Temu sledi tudi sama. Pri svojem strokovnem delu se ukvarja tudi z nasiljem (verbalno, psihično in fizično), različnimi oblikami zasvojenosti (alkohol, droge, odnosi, hrana itd.), opravila pa je tudi usposabljanje za terapevtsko delo z otroki. 

Kot psihoterapevtka opravlja enkratne pogovore, individualne, partnerske, družinske in skupinske terapije.

Darja Gebert, magistrica zakonskih in družinskih študij s končnim izpopolnjevanjem iz zakonske in družinske terapije

Zavod CDT
031 645 105
darja.gebert@gmail.com
www.cdt.si

SEM S TEBOJ | Avtor: SEM S TEBOJ SEM S TEBOJ