Zdravje
28 ogledov

Tako bo vaša samozavest dobila krila

Ženska na plaži Profimedias
Raziskave potrjujejo, da samozavest močno vpliva na naš uspeh. Ljudje z nižjo samopodobo redkeje sodelujejo pri aktivnostih in dejavnostih, negotovost pa lahko resno ogrozi družabno življenje in kariero.

Razlogov za nizko samopodobo je veliko, o težavah s samozavestjo pogosto pričajo tudi tisti, ki imajo težave s prhljajem. Prhljaj je namreč velika estetska težava, saj ga mnogi napačno povezujejo z umazanijo in pomanjkanjem higiene.

Težave s prhljajem se po izkušnjah dermatologov pogosto pojavijo že pri mladostnikih in svoj vrhunec dosežejo v dvajsetih letih, ko je samozavest zelo dobrodošla. Eden od prvih korakov za večjo samozavest je torej lasišče brez prhljaja. Znebite se ga za vse večne čase.

Rešitev že po enem pranju


Vašo nesamozavest zaradi prhljaja lahko že po enem pranju popolnoma odpravi Dercosov šampon proti prhljaju, ki je po ocenah dermatologov pri več kot 90-ih* odstotkih bolnikov v celoti rešil težavo. Dercosov šampon hkrati pomirja srbeče lasišče in do šest tednov preprečuje ponoven nastanek prhljaja, saj našemu lasišču povrne potrebno ravnovesje.


Glede na lastnosti vašega lasišča lahko izbirate med tremi Dercos šamponi: Dercos šampon proti prhljaju za normalne do mastne lase, Dercos šampon proti prhljaju za suhe lase in Dercos šampon proti prhljaju za občutljivo lasišče. 

Samozavest je v laseh

Sredstva za odpravo prhljaja morajo biti res učinkovita, a hkrati tudi prijazna do vaših las in lasišča. Z napačno izbiro sredstev lahko naredite dolgotrajno škodo. Mnogi preparati proti prhljaju žal le začasno pomagajo, agresivne snovi v izdelku pa lahko pomenijo nove težave in nas tako ujamejo v začaran krog težav z lasiščem.

Zato izberite Dercosov šampon, saj dokazano vrača ravnovesje mikrobiomu lasišča, zato je to ponovno zdravo, prhljaj izgine, srbenje pa je manjše.

Med vmesnimi obdobji uporabite novi Dercos šampon za pomiritev občutljivega lasišča, ki pomirja lasišče in ga naredi odpornejšega proti stresnim faktorjem.

Z Dercosovimi šamponi se ne boste le znebili prhljaja in nadležne srbečice. Vaši lasje bodo lepši, bolj mehki in tako sijoči, da bo vaša samozavest večja kot kdajkoli prej.

Prav zdaj v vseh pooblaščenih lekarnah predstavljajo posebno ponudbo promocijskega pakiranja s 400 mililitri šampona proti prhljaju. 

Za enega od desetih vrhunskih šamponov Vichy Dercos se potegujte tudi v nagradnem natečaju TUKAJ. Če bi želeli diagnozo lasišča opraviti kar prek spleta, obiščite Dercosovo kliniko in izpolnite vprašalnik TUKAJ

* Vir: Lokalna opazovalna študija, 13 dermatologov/130 bolnikov, Hrvaška, Slovenija, Srbija ter Bosna in Hercegovina