Zdravje
9689 ogledov

V nenavadnih okoliščinah tragičen konec študentke

rešilec Shutterstock
Zadar. Pristojni še vedno ne vedo, kaj je razlog smrti.

20-letno dekle, ki je v petek umrla v avtomobilu nujne medicinske pomoči v Zadru, je dlje časa bolehala za akutno levkemijo, ki je najverjetneje tudi razlog njene nenadne smrti.

Glede na prve rezultate obdukcije pristojni sumijo, da je bilo dekle po poreklu z Istre v napredni fazi bolezni, čeprav njena sostanovalka, za bolezen sploh ni vedela. Zanesljive informacije bodo znane šele po opravljenih vseh testih.

20-letnica je študirala v Zadru, ravno tako tudi vsi ostali v družbi, s katerimi je preživela zadnje ure svojega življenja. Kot so povedali policiji, so v sredo popoldne kupili nekaj marihuane in jo tudi pokadili.

Dan zatem se je danes mrtvo dekle pritožilo zaradi hudega glavobola, bilo ji je slabo, zaspana je bila in močno izčrpana. Njeno stanje so pripisovali posledicam prejšnjega večera, zato tudi nihče ni poklical zdravstvene pomoči.

Naslednjega jutra se ji je stanje še poslabšalo, ni mogla več stati na nogah, ko je začela izgubljati zavest, so njeni prijatelji poklicali pomoč. Brez zavesti so jo odnesli v rešilni avtomobil, kjer je čez nekaj minut na poti do zadarske bolnišnice umrla.

Pokojni par, Fidži Tragično Svet V nenavadnih okoliščinah slovo za oba

V policijski preiskavi po smrti mladega dekleta so policisti v stanovanju našli nekaj marihuane in podali kazensko prijavo zoper enega od prijateljev pokojne študentke, vsem ostalim pa ravno tako, in sicer zaradi omogočanja uživanja droge in zato, ker niso nudili ustrezne pomoči, kazenski postopek so nato sprožili še zoper preprodajalca, pri katerem je družba kupila marihuano.

Neobičajne okoliščine smrti 20-letnice so vznemirile zadarsko javnost. Do prvih testov obdukcije se namreč še ni vedelo, da je bilo dekle hudo bolno, znano je bilo le, da je pred smrtjo uživala marihuano.

Sveča Ganljivo slovo Šport Umrla navdihujoča športnica z neverjetno zgodbo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.