Zdravje
1833 ogledov

Zaradi sadnega soka bi skoraj umrla

Injekcija Shutterstock
Želela si je le pomagati ...

51-letna Kitajka je skoraj umrla, potem ko si je v veno vbrizgala sok, stisnjen iz skoraj 20 vrst sadja. Zdravstvenemu osebju je kasneje pojasnila, da je le želela, da njen organizem na najboljši možni način vsrka vitamine.

Kmalu po vbrizgani "domači infuziji" je žensko začelo srbeti na več predelih kože, močno ji je narastla telesna temperatura.

Zdravniki bolnišnice Xiangnan v mestu Hunan, v katero so sprejeli žensko, ki se ji je stanje že močno poslabšalo, so povedali, da je njen organizem utrpel precejšnjo škodo, da so se razvile številne infekcije, ki so vodile v postopno odpovedovanje srca, ledvic in jeter.

Zdravniki so ji prečistili kri in ji predpisali antibiotočno zdravljenje. Po petih dneh si je ženska opomogla. "Mislila sem, da je sadni sok zdrav, da mi ne more škodovati niti na takšen način," je po odpustiti iz bolnišnice povedala ženska, za katero so lokalni medii pripisali še, da tudi sicer rada prakticira alterativno medicino.

injekcija V enajstih dneh Svet Sedem ljudi bodo usmrtili, ker bo injekcijam potekel rok sok, rdeča pesa Magazin 5 zdravih živil, ki niso primerna za sadne sokove

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.