Zdravje
47 ogledov

Zmagovalka natečaja: "Nič več stresa med pranjem las"

Dercos Dercos
Bralke in bralci so nam sporočili svoje izkušnje z dercosovimi šamponi, ki so jih prejeli v sklopu nagradnega natečaja.

Ob zaključku nagradnega natečaja s šamponi Dercos Vichy objavljamo nekaj izkušenj bralk in bralcev, ki so sodelovali v natečaju. Na dom so v sklopu natečaja prejele najprimernejše šampone za lase in lasišče ter nam po nekajtedenskem uporabljanju šampona Dercos Vichy sporočile svojo izkušnjo.

Bralke in bralci so glede na svoje lase in lasišče prejeli Dercosov neogenic šampon za gostoto las, šampon Dercos proti prhljaju, šampon proti izpadanju las s formulo aminexil ter nežni krepilni šampon z minerali.

Zmagovalka natečaja  

“Umivanje las mi je pred začetkom uporabe šampona Dercos Vichy predstavljalo stres in povzročalo slabo voljo, ker je bilo po umivanju v kadi, kakor tudi po sušenju, na tleh ogromno mojih dolgih rahlo skodranih las,” je svojo izkušnjo opisala zmagovalka nagradnega natečaja Meta Š.

Pojasnila je, da je šampon proti izpadanju las, ki smo ji ga poslali, kmalu porabila, saj je resnično želela ugotoviti njegov učinek in si je zato lase umivala vsak tretji dan. “Tako sedaj uporabljam že drugo stekleničko Dercos Vichy šampona, ki sem jo kupila v lekarni in priznati moram, da se je stanje lasišča vidno izboljšalo, kar je potrdila tudi moja frizerka,” pravi. Z uporabo šampona Dercos Vichy se po njenih besedah ni zmanjšalo samo izpadanje las, ampak so lasje postali bolj obvladljivi, “njegov prijeten in nežen vonj pa je mojim lasem prinesel svežino.”

Ker je z učinkom šampona Dercos Vichy zelo zadovoljna napoveduje, da ga bo uporabljala tudi v prihodnje in priporočala svojim prijateljicam, ki se srečujejo s podobnimi težavami. 

Izkušnje: nič več prhljaja 

Bralci, ki so preizkusili šapon Dercos proti prhljaju, so bili navdušeni. “Odkar uporabljam sampon Dercos Vichy, ki sem ga dobil za preizkusit, se je moja samozavest glede las zelo spremenila,” pravi Drečko K. Pojasnjuje, da se mu zdaj ni treba bati, da bo prhljaj padal po ramenih. “Uporabljam ga do trikrat na teden, občutek je fenomenalen. Res po pravici in iskreno povem. Probal sem že goro šamponov proti prhljaju, a brez učinka. Zato hvala vam, da ste mi ponudili dercos vichy, od sedaj je moj nepogrešljivi šampon za nego las,” je zaključil.  

Tudi Boštjan M priporoča šampon vsem, ki imajo težave s prhljajem, saj je ta ob uporabi izginil. Poleg tega opaža, da so lasje postali tudi bolj močni in zdravi.

Lasje so vidno gostejši

Šampon Neogenic so uporabljale predvsem bralke, ki so si zaželele gostejših las. “Končno šampon, ki dejansko deluje. Lasje so vidno gostejši, sijoči, gostota lasišča je boljša. Šampon je nežnega vonja se hitro vpija in ne obteži las,” je svojo izkušnjo opisala Anita M. Dodaja, da je zelo zadovoljna z rezultati v tako kratkem času, zato bo Vischy Dercos šampon uporabljala še naprej.

Tanja T pa je v lekarni kupila še Dercos neogenic tretma za ponovno rast las. “Mislim, da bo v kombinaciji z šamponom delovalo. Ko imaš težave z izpadanjem las, posebno, če si mlado dekle, rabiš pomoč. Zaupam Vichy znamki,” nam je zaupala.

Prijetni občutki za celo družino 

Vsi bralci in bralke, ki so sodelovali v nagradnem natečaju, so pohvalili vonj šapona in prijeten občutek ob pranju. Pogosto ga je začela uporabljati cela družina. “Vsekakor bom šampon redno kupovala, prisvojil si ga je tudi moj fant, tako da bova končno lahko uporabljala en šampon oba,” je povedala Zala B.

“Šampon uporablja celotna družina že en mesec in moram povedati, da imamo vsi štirje same pohvale. Jaz osebno imam že kar nekaj časa težave pri izbiranju šampona , ker se mi lasje zelo mastijo,” opisuje Janja V. Odkar uporablja šampon Dercos Vischy se ji je lasišče zelo izboljšalo: “Lasje so voljni, ne mastijo se mi tako pogosto, tudi vonj mi je prijeten, ker ni močan , skratka same pohvale.”