Zdravje
13288 ogledov

"Zmerjali so me s konjem, neumnico, pra****"

bolezen, depresija Profimedia
"Po včerajšnjem napadu, ki je bil zelo grozen, začel se je z jokom, končal pa s vpitjem in jokom, še dihati nisem mogla."

"Za sabo imam zelo žalostno zgodbo," je svoj zapis na našem forumu, kjer je tovrstnih zgodb ogromno, začela uporabnica. "V družini so me zmeraj zmerjali z grdimi besedami, kot so konj, neumnica, prasica ... Če sem povedala kaj smešnega, so mi rekli 'ne obnašaj se tako, ni smešno'. Če sem hotela nekaj vedeti, je bil odgovor 'ni tvoja stvar' ali 'ne oblači se tako, predebela si, ne pristaja ti'. /.../ Oddaljila sem se od vseh, čeprav sorodnike še vidim, zmeraj me je strah, da mi ne bo nekdo kaj rekel. 'Zgledaš grda, zgledaš tako pa tako.' Za njih nikoli nisem DOBRA," še pravi 29-letnica, ki se je v obupu obrnila na naše strokovnjake.

Uporabnica doživlja močne napade panike, nazadnje so morali poklicati reševalce. Kako se je zanjo končalo in kaj ji svetuje mag. Miha Štrukelj, psihoanalitični psihoterapevt, preberite TUKAJ.

(Fotografija je simbolična)

Komentarjev 1
  • jakec1575 10:07 06.julij 2022.

    sam čudež, da je tako močna in se še ni ubila. nezaželen otrok. Upam, da najde psihološko podporo in začne novo življenje.