71 ogledov

Znaki nezvestobe

Skušnjava. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Nezvestoba včasih udari kot strela z jasnega, pogosto pa jo napovedujejo nekateri znaki.

Manj seksa
Če je spolnosti vse manj, je to eden najbolj svarilnih znakov, da se partner napaja pri drugem vodnjaku. Ni sicer nujno, da ima drugega, najbrž pa v takšnem razmerju obstajajo težave.  

Ko pozvoni mobilni ...
Vsak odnos temelji na zaupanju. V popolnem svetu bi bilo normalno, da vašemu partnerju ne bi bilo treba skrivati dopisovanja z bivšim ali bivšo, ki se je medtem poročila. Če pa se vsakič zdrzne, ko zazvoni mobilni telefon, ali z njim odhaja v kopalnico in na stranišče, skriva sporočila … je to znak za alarm.

Nenadno znanstvo
Frfotanja metuljčkov v trebuhu nihče ne more popolnoma skriti. Če se v vašem življenju med pogovori nenadoma pojavi nekdo od nikoder in če se o tej osebi govori – lahko je nova kolegica, prodajalka v trafiki … – je potencialni kandidat za novo romanco.

Nedostopnost
Odnos vključuje občasno oddaljevanje, takšne in drugačne trenutke, toda če začutite vrzel med vama, vzemite stvar resno. Se partner ne smeji kot prej, je zamišljen in raztresen? Težko je deliti občutke z nekom, ki ni več ''pri stvari''.

Igra Cooperfielda
Če si partner izmišlja razne poslovne večerje ali celo potovanja, če se seminarji in okrogle mize kopičijo do zaskrbljujoče mere (razen če ni zelo uspešen poslovnež ali znanstvenik), bodite pozorni. Ni lahko biti ob nekom, ki ga nikoli ni, čeprav so sumi neutemeljeni.

Prijatelji se vedejo čudno
Prijatelji so partnerju, ki ni zvest, običajno lojalni in poskušajo prikriti romanco, pri tem pa se vedejo malce nenavadno. V večini primerov ne morete pričakovati, da se bodo odkrito postavili na vašo stran, vendar njihovo ravnanje razkriva resnico.

Laže glede malenkosti
Majhne laži imajo svoje vzroke, ki pa so lahko veliki. Seveda partnerja ni treba takoj odpisati, vsaka kriza je priložnost za osebnostno rast in bolj kakovostno razmerje, pogosto pa je potrebna pomoč strokovnjaka. Če pa se takšni znaki ponavljajo, gre za model vedenja, s katerim se je treba soočiti in pogledati resnici v oči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.