Magazin > VIP
12400 ogledov

Bojanina smrt odmeva: Je bil ta šok kriv za njeno prezgodnje slovo?

Bojana Janković Instagram
Ali te izgube Bojana Janković preprosto ni mogla preboleti?

V soboto je Srbijo pretresla vest, da je v 46. letu starosti umrla televizijska voditeljica Bojana Janković, ki si je ime ustvarila na prepoznavni srbski televiziji Pink. Lepotico so našli mrtvo v njenem stanovanju v Beogradu, vzrok smrti javnosti še ni znan. Kot poročajo mediji, na Bojaninem telesu niso našli znakov nasilja, več pa bo razkrila obdukcija.

Za njo žalujejo njeni hčerki in sestra dvojčica Ivana, ki je bila, kot je Bojana sama zapisala ob skupni fotografiji, njena največja ljubezen.

Družina nekdaj zelo priljubljene voditeljice se sedaj pripravlja že na drugi pogreb v petih mesecih. Bojani je namreč decembra umrla mama, ki je bila poleg sestre njena največja opora.

Bojanina družina je njeno smrt potrdila, Biljana Obradović, Bojanina sodelavka, pa je za Kurir dejala: "Vsi smo strti. /.../ Bojane se spominjam po tem, da ni bilo bolj pozitivne osebe od nje in da je bila vedno pripravljena pomagati. Slišala sem, da je težko prenašala stvari, ki so se ji dogajale, in ne morem opisati bolečine, ki jo čutim. Ne morem verjeti, da je ni več. Svojcem izrekam sožalje in verjemite mi, ne vem, kaj naj rečem."

Komentarjev 1
  • Ender3 09:15 22.april 2024.

    Žurnalizem tudi odmeva !