Magazin > VIP
112454 ogledov

Boleči razhod Jane Morelj: Da je bivša, ji je povedala nova

Jana Morelj Facebook
Uf, to pa je zagotovo bolelo ...

Radijska in televizijska voditeljica Jana Morelj je v Denis Avdić Showu razkrila enega najbolj bolečih razhodov kar jih je doživela. Povedala je, da je eden izmed bivših fantov zvezo prekinil tako, da ji je to sporočila njegovo novo dekle.

Jana je bila prepričana, da je s tem fantom še vedno v zvezi, a ko ga je neke sobote poklicala po telefonu se je oglasilo drugo dekle. Ko je Jana na telefon želela svojega fanta, pa ji je to dekle odgovorilo: "Ti nisi več njegova punca, ker zdaj sem jaz." Jana je tako preko novega dekleta izvedela, da ni več v zvezi s tem fantom, o tem dogodku pa se z njim ni nikoli pogovorila. Avdiću je povedala, da je bila to verjetno fantova zamisel in da je on dal telefon novi punci, češ, naj ona sporoči novico Jani. 

O katerem bivšem je bilo govora, ni razkrila, verjetno pa ne o bivšem partnerju Marku, s katerim ima hčerko Mio. Jana in Marko sta se spoznala leta 2016, se leta 2018 razveselila hčerke, januarja letos pa je v javnost prišla novica, da že nekaj časa živita ločeno. Več o tem TUKAJ. 

Janin čuden razhod s fantom

Jana tega konca razmerja ne bo pozabila nikoli - poglej, na kakšen način jo je pustil fant! 💔😲🤦🤦🤦 To pa je beden razhod! 😅🥴

Posted by Radio 1 on Tuesday, 3 October 2023
Komentarjev 36
  • jed 07:08 05.oktober 2023.

    Koli me burac.😄😉

  • miha.z 06:45 05.oktober 2023.

    Spet nove limonade :D

  • Avatar Zala
    Zala 17:45 04.oktober 2023.

    Jana odpri šampanjec in se poveseli, da si se ga znebila. Lahko bi te celo življenje vlekel za nos.

Sorodne novice