Magazin > VIP
4154 ogledov

Eminem s kontroverzno potezo dvignil prah na najbolj gledanem nastopu leta

Eminem Instagram
Razdelil javnost …

Raper je sinoči nastopil med polčasom Super Bowla in s svojo potezo dvignil veliko prahu. Med nastopom je namreč za nekaj sekund pokleknil, kar simbolizira podporo protestom proti policijski brutalnosti in rasni neenakosti. To potezo je športnik in aktivist Colin Kaepernick med himno izvedel leta 2016 in bil zaradi tega močno kritiziran. Eminem je odkriti podpornik Kaepernickovega gibanja že več let in ga je leta 2017 tudi citiral v besedilu svoje skladbe Untouchable. 

NFL naj bi bil seznanjen, da bo raper med nastopom pokleknil in naj bi ga tudi opozorili, da tega ne stori. Tiskovni predstavnik lige Brian McCarthy je v nedeljo povedal, da so za to vedeli, saj so njihovi predstavniki spremljali vaje za nastop. Dodal je, da igralci, trenerji in osebje lahko pokleknejo pred tekmo in da zaradi tega ne bodo nikogar kaznovali. 


 

Komentarjev 1
  • Patricia_Flores 12:33 14.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice