Magazin > VIP
14347 ogledov

Kraljica ni bila videti navdušena, da jo španski kralj otipava

Kraljica Letizia
1/5
Profimedia
Domnevna vrzel v zakonu se vse bolj kaže tudi v javnosti.

Španski kralj Felipe VI. in kraljica Letizia sta ta teden odpotovala na tridnevni državniški obisk na Nizozemsko. Kraljevi par je gostil sprejem za špansko skupnost, ki živi na Nizozemskem. Sprejem je bil del njunega uradnega obiska na Nizozemskem in je potekal v Amsterdamu. Kralj Felipe VI. in kraljica Letizia rada predstavljata svojo državo in podpirata Špance po vsem svetu. Redno se udeležujeta uradnih potovanj, da bi okrepila odnose z drugimi državami in podprla španske državljane, ki živijo v tujini.

A vse ni tako rožnato, kot se zdi. Že nekaj časa se namreč govori, da v kraljevem zakonu močno škripa, in to vse kaj drugega kot pa postelja. Lanskega decembra je po svetu namreč zaokrožila vest, da naj bi kraljica Letizia s svojim svakom prevarala moža, kralja Felipeja. Njun zakon naj bi bil že lep čas v krizi, od teh govoric dalje pa je menda v še večji. Nedavno pa se je razvedelo še, da je par pred leti podpisal pogodbo, po kateri mora Letizia v primeru ločitve skrbništvo nad hčerkama prepustiti kralju. Dokument se menda imenuje "Sporazumi Zarzuela", po poročanju časopisa El Nacional de Cataluña pa ga je kraljica podpisala pod prisilo. 

Letos so se podrobnosti te skrivne pogodbe o ločitvi začele kazati tudi na zunaj - kralj Felipe in kraljica Letizia sta februarja med uradnim obiskom v Španiji sprejela paragvajskega predsednika Santiaga Peño in njegovo ženo Leticio Ocampos. Obisk, ki je potekal v palači Zarzuela v Madridu, je vključeval slavnostno kosilo in skupno popoldansko srečanje. Ne moremo pa mimo fotografij, na katerih Felipe in Letizia stojita bolj narazen, kot drugi par, ki se dotika z rokami, in mimo fotografije, na kateri Felipe Letizio grobo odrine.

Hladna pa sta bila tudi med tokratnim obiskom Nizozemski, ko je bilo kraljici vidno nelagodno, da se je mož dotika. Ko je svojo dlan položil na spodnji del ženinega hrbta, da bi jo usmeril, se je ta vidno umaknila, nelagodje pa je izrazila tudi z obraznimi potezami. Preverite v galeriji. 

Kraljica Letizia | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice