Magazin > VIP
33920 ogledov

Po govoricah o ločitvi v javnosti s kraljico ravna tako

Felipe in Letizia
1/4
Profimedia
Podrobnosti skrivne pogodbe so se začele kazati še navzven.

Vse se je začelo lanskega decembra, ko je po svetu zaokrožila vest, da naj bi kraljica Letizia s svojim svakom prevarala moža, kralja Felipeja. Njun zakon naj bi bil že lep čas v krizi, od teh govoric dalje pa je menda v še večji. Sedaj pa se je razvedelo, da je par pred leti podpisal pogodbo, po kateri mora Letizia v primeru ločitve skrbništvo nad hčerkama prepustiti kralju. Dokument se menda imenuje "Sporazumi Zarzuela", po poročanju časopisa El Nacional de Cataluña pa ga je kraljica podpisala pod prisilo.

Sedaj pa so se podrobnosti te skrivne pogodbe o ločitvi začele kazati tudi navzven - kralj Felipe in kraljica Letizia sta nedavno med uradnim obiskom v Španiji sprejela paragvajskega predsednika Santiaga Peño in njegovo ženo Leticio Ocampos. Obisk, ki je potekal v palači Zarzuela v Madridu, je vključeval slavnostno kosilo in skupno popoldansko srečanje. Ne moremo pa mimo fotografij, na katerih Felipe in Letizia stojita bolj narazen, kot drugi par, ki se dotika z rokami, in mimo fotografije, na kateri Felipe Letizio grobo odrine stran. Ali je bil to namig, da v kraljevem zakonu res škripa?

Za katalonski televizijski kanal TV3 je sredi januarja poznavalka kraljeve družine, Pilar Eyre, povedala, da je zakon kralja Felipeja in Letizie le še fasada. "Ljudje iz kraljeve družine so mi povedali, da je Letizia strta in preživlja težke čase. Mislim, da zakon ne bo trajal več kot leto," pravi Eyre, ki tudi trdi, da kraljevi par že sedaj živi povsem ločeni življenji.

Fotografije pa si lahko ogledate zgoraj v galeriji. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.