Magazin > VIP
18532 ogledov

Krutost, ki je Ano Klašnja zaznamovala še za mnogo let

Huawei, slušalke, ples, Ana Klašnja Huawei
Si mislite?

Ana Klašnja je za rubriko Fokus v oddaji 24 ur novinarki Maji Sodja razkrila, kako krut je baletni svet, ki od plesalcev zahteva, da so čim bolj sloki, hkrati pa morajo imeti dovolj moči in fizične pripravljenosti, da izvajajo zahtevne plesne figure. Čeprav velja za eno najlepših Slovenk, ki se tudi po porodu in po štiridesetih lahko pohvali s popolno postavo, pa je povedala, da je med balerinami vedno veljala za močnejšo, medtem ko ljudje zunaj dvorane hvalijo njeno postavo. 

Prepričana je, da vodje baletnikom in baletnicami z vidnimi prehranjevalnimi težavami, ne bi smeli pustiti nastopati, razkrila pa je tudi pretresljivo osebno z godbo, ki jo je imela z eno izmed svojih nekdanjih profesoric. Ta ji je ob koncu letnika, ki ga je končala z odličjem, sicer čestitala, a pripomnila, da si lahko privošči kakšno tortico manj. Za mlado Ano so bile to takrat besede, ki so jo močno prizadele in pustile neizbrisen pečat. 

 

Komentarjev 6
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:51 18.oktober 2023.

    Baletni svet je krut! Kaj vse so punce pripravljene naredit, da bi bile vidne, noro.

  • Kmodri 21:15 18.oktober 2023.

    Balerinke se morajo čim prej utrditi, da jih nihče ne bo nosil po rokah! Kdor sebe tako razgali se mora zavedati, da bodo večinoma negativne kritike! Tako pač je na odru sveta!

  • Ender3 20:53 18.oktober 2023.

    Pa kdo se zanjo sploh zanima..Baletna koza..

Sorodne novice