Magazin > VIP
5571 ogledov

Princ Harry ženo prosi in prosi, a Meghan pri tej temi ostaja neomajna

meghan markle, princ harry Profimedia
Vir trdi, da je princ Harry ženo rotil, naj še enkrat premisli. "Tega nočem narediti sam!" naj bi dejal.

Meghan Markle je nameravala moža pospremiti  v Veliko Britanijo, ko pa so za njihove družinske načrte izvedeli mediji, si je vojvodinja premislila, saj je zaskrbljena za varnost svojih otrok. Po navedbah vira je Harryju zaradi tega neprijetno, saj bi si želel "podpore svoje žene". Ćasi na dvoru so namreč zaradi kraljeve in Katine bolezni trenutno res težki.

Harry bo svojo domovino obiskal v začetku maja, ko bodo obeležili 10. obletnico iger Invictus. Natančen datum slovesnosti so skrivali iz varnostnih razlogov, ko pa se je razvedelo, da bo 8. maja, je Meghan zgrabila panika. 

"Zdaj je prišlo do točke, ko Meghan z otroki noče v Veliko Britanijo. Ne počuti se varno," je razkril vir. "Odločiti se bo treba, ali povečati varovanje ali pa bo Harry šel sam. Princ bi si želel, da bi z njim prišla vsa družina, da bi videla njegovo družino in gradila mostove, a v zakulisju se dogaja toliko stvari, da to trenutno ni mogoče," je še dodal vir.

Kot je znano, je Harry izgubil sodni spor z britansko vlado glede ravni varovanja, ki mu pripada v času bivanja v Združenem kraljestvu. Sodnik, ki je odločil v zadevi, je pritrdil odločitvi notranjega ministrstva iz leta 2020, ki je Harryju znižala stopnjo varovanja, in zavrnil prinčevo pritožbo.

Nekateri sicer pravijo, da se Meghan ne želi vrniti na Otok zaradi kritik, ki jih je bila deležna od ljubiteljev monarhije. 

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:29 11.april 2024.

    Meghan se boji,da jo bodo peljali v tunel