Magazin > VIP
80000 ogledov

Ralf Schumacher delil fotografijo z Michaelom, 'všečkom' ni videti konca!

Ralf Schumacher Profimedia
Prelepo ...

Kakšna redkost. Ralf Schumacher je objavil skupno fotografijo z bratom Michaelom. Gre za star posnetek, ki prikazuje začetke njegove kariere. "Od tega je minilo že nekaj let. Najboljši trener, ki ga lahko imaš. Lep spomin na stare čase kartinga," je zapisal ob posnetku, ki je nastal leta 1990 in ga je všečkalo ogromno ljudi.

Ralf, čigar kariera se z bratovo ne more primerjati, je bil v F1 dejaven 10 let. Na stopničkah je stal 27-krat, šestkrat je zmagal in šestkrat je startal s prvega startnega položaja. 

Odkar je Michael Schumacher decembra 2013 med smučanjem doživel hudo nesrečo, je o zdravju nekdanjega zvezdnika Formule 1 znanega zelo malo. Večkratnega svetovnega prvaka pred javnostjo ščiti družina, ki je več kot očitno obkrožena z ljudmi, ki jim lahko zaupa. V javnost od nesreče dalje ni prišla nobena fotografije, le redki si upajo komentirati dogajanje. Nazadnje je s svojimi izjavami javnost sicer prestrašil nekdanji dirkač Johnny Herbert. 

Komentarjev 4
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:26 03.oktober 2023.

    🤪sam da beremo

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:19 02.oktober 2023.

    Mene pa zanima zakaj je taka misterioznost okoli Schumacherja? Se bojijo, da bi šel v pozabo, če bi povedali v kakšnem stanju je?

  • Torro 21:05 02.oktober 2023.

    Kaj pa je tu za vščečkat???Takih fotk dveh bratov je na milijone. Tudi treh,štirih otrok, ki ne po svoji krivdi v smetnjaki iščejo hrano....