Magazin > VIP
1477 ogledov

Sinoči Shiffrinova slavila enega najlepših osebnih mejnikov

Mikaela Shiffrin Profimedia
Kako romantično!

Trenutno prva alpska smučarka sveta Mikaela Shiffrin postavlja pomembne mejnike tudi v zasebnem življenju. Sinoči je na družbenih omrežjih namreč delila fotografije enega najlepših zasebnih trenutkov v življenju, zaroke. Zaročni prstan ji je nataknil smučar Aleksander Aamodt Kilde, s katerim sta par od leta 2021.

Na fotografijah, ki sta jih objavila, 29-letna ameriška smučarska zvezdnica ponosno kaže prstan, ki ji ga je podaril 31-letni norveški smučar. Videti je, da se je odločil za preprosto, a ljubko zaroko in jo zasnubil med obrokom v restavraciji. Tako se Shiffrinova po prejemu slalomskega kristalnega globusa lahko veseli še tega zasebnega romantičnega mejnika.

Za eno največjih zvezdnic belega cirkusa, ki se je 26. januarja težje poškodovala na smuku in s tem izgubila vse možnosti v boju za veliki kristalni globus, je zasebna sreča zagotovo velika opora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice