Magazin > VIP
3947 ogledov

The Biggest Loser: Pravijo, da je Andrej v fitnesu pravi Casanova!

andrej milutinovič Facebook
Očitno je nekomu stopil na žulj.

Osebni trener in komentator v oddaji Od težaka do junaka, ki spremlja šov The Biggest Loser, Andrej Milutinovič naj ne bi imel takšnega ljubezenskega življenja, kot pravi. Prejšnji teden je namreč povedal, da je imel le dve resni punci, ki jih je spoznal v fitnesu, a oglasilo se nam je več deklet, ki pravijo, da temu ni tako in da naj bi bil Andrej v fitnes centru, kjer trenira, znan kot pravi Casanova, ki novo zvezo začne, še preden konča staro. 

Andrej Milutinovič Magazin The Biggest Loser: Komentator šova ujel bivše dekle znanega glasbenika
Izvedeli smo, da naj bi v fitnesu ujel več kot dve dekleti, ki so bile njegove stranke, viri pa tudi trdijo, da naj bi bil Andrej že večkrat  v podvojenih zvezah in s tem izdal nekaj deklet. Pravijo, da naj bi tudi zvezo s sedanjo punco Patricijo, ki je nekdanje dekle reparja Trkaja, začel, ko je bil še v zvezi z drugo.

Nataša Gorenc Magazin Nataša Gorenc: "Nekdanjemu možu sem še danes hvaležna"

Kaj pa na vse to pravi Andrej? "Vsako dekle, s katero sem kadarkoli bil, ni bila moja partnerka. Star sem 36 let in ne bom rekel, da nisem nobene prizadel ali razočaral, kdaj tudi kakšno zavrnil. Sigurno sem že storil kakšno napako, a nikoli ne namenoma in zanalašč. Zagotovo ni človeka, ki ni nikoli nikogar prizadel. Kot sem že povedal, resni zvezi sem imel samo dve, z obema sem tudi živel, podvojenih zvez pa nisem imel," je povedal. 

Komentarjev 2
  • Majazmaja 10:24 18.marec 2019.

    večkrat v podojenih zvezah -> đizs ...

  • coco 09:03 18.marec 2019.

    Bolj kot "stopil na žulj" bi rekla, da je očitno nekdo nesrečno zaljubljen in ga skuša blatiti v javnosti. Girl, get your own life :)

Sorodne novice