Magazin > VIP
27396 ogledov

To je Tilen Artač povedal o govoricah

Kaj dogaja? RTVS
Na TV Slovenija naj bi ukinili oddajo Kaj dogaja, tako to komentira njen voditelj.

Prejšnji teden je Bojan Požar poročal, da naj bi na RTV Slovenija dokončali programsko produkcijski načrt za leto 2024. V njem naj bi za tretjino oklestili športe vsebine in razvedrilo ter tudi ukinili nekatere oddaje, med drugim Kaj dogaja in Panorama. Oddaja Tarča naj bi zaenkrat ostala, Studia City pa menda ni v načrtu.

A voditelj Tilen Artač o ukinitvi oddaje ne ve nič. Za Žurnal24 je na vprašanje, ali Televizija oddajo Kaj dogaja res ukinja, odgovoril: "Nikakor. Oddaja gre naprej in veselo bo v deželi tej."

Na odgovor TV Slovenija glede ukinitve te in nekaterih drugih oddaj medtem še čakamo. 

Nekatere zamenjave so se na TV Slovenija zgodile že septembra in oktobra. Osrednjih informativnih oddaj kot sta Odmevi in Dnevnik tako ne vodijo več Luka Svetina, Nejc Krevs in Valentina PlaskanIgor Pirkovič ne vodi več oddaje Arena. Govorilo se je tudi o nezakonitostih teh odločitev vodstva RTVS. Več o tem TUKAJ. 
 

 

Komentarjev 9
  • munja 20:10 17.november 2023.

    Glede na to, da ukinjajo večino oddaj, novih pa ni, po 3 x ali 4 x ponavljajo nekatere oddaje in nadaljevanke izpred desetletij, potem ne rabijo več kot 500 zaposlenih.

  • jakec1575 21:28 13.november 2023.

    Kako zanimivo mi je gledati desnicarje, ki trdijo, da gre pri odstranitvi mladih nastavljencev za pogrom. ampak niso odstranjeni. samo po regularni poti gredo. zacne se na porocilih ob 8ih zjutraj. tudi sašo hribar je tam začel. Da lahko postaneš ...prikaži več ali urednik ali voditelj dnevnika pac moras narediti 10 000km. desen al ta lev. in so ju prestavili na zjutraj. počasi se dalec pride.

  • Friderik1950 19:40 13.november 2023.

    Pravzaprav zaradi groženj o ukinitvi ni mogoče spacati nobene satirično smešne oddaje. Tako nam kot izvirne, pristne in aktualne zabavne oddaje ostanejo samo še prenosi iz parlamenta. Če jim dodamo še malo maske, posebnih efektov in pazljivosti pri montaži, dobimo ...prikaži večmo popolno zabavno oddajo. Ni res.

Sorodne novice