Magazin > VIP
44879 ogledov

To naredi Marjetka Vovk z oblekami z nastopov

Marjetka Vovk
1/7
Neo visuals
Kako lepa gesta.

Marjetka in Aleš Vovk sta ena izmed najprepoznavnejših slovenskih glasbenih ustvarjalcev in izvajalcev. Letos praznujeta 20 let skupnega življenja in glasbenega ustvarjanja s prvo koncertno turnejo ‘20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let’.

Marjetka na svoji prvi koncertni turneji, ki je razprodana že do polovice, blesti v številnih oblekah. Že do polovice turneje se jih je nabralo že čez dvajset, številka se bo do konca turneje verjetno še podvojila. Še posebej pozorno pa pevkin izbor oblek spremljajo njene prijateljice. Marjetka je namreč že marsikateri od njih priskočila na pomoč pri oblačenju, ko so se znašle v zagati: “Nimam zadržkov posojati oblek prijateljicam. Z veseljem jim pomagam, če potrebujejo kak kos za posebno priložnost, novoletno zabavo, valeto z njihovimi otroki, rojstni dan ali če jih kdo povabi na ples ali na kakšno bolj razkošno predstavo, pa domača omara ni dovolj dobro založena oz. naročena obleka ne pride na domači naslov pravočasno,” je povedala za naš medij.

Oblek bo kmalu verjetno še več, saj se Maraaya podaja na koncerte pod zvezdami po slovenskih gradovih. “Oblačil za tiste nastope še nisem začela zbirati. Še prej moram naštudirati, kaj bom oblekla za Križanke, kjer bi radi že zaradi slovesa in velikosti prizorišča pokazali še kaj več kot doslej. Mogoče pa bodo koncerti na gradovih priložnost, da se prelevim v grajsko gospo ali princesko in garderobo obogatim še za kakšno drugačno obleko,” se je pošalila Marjetka. 

Prekrasne obleke si lahko ogledate v galeriji. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 21:49 25.februar 2024.

    Marjetka ko bo vedela kaka cvetka je tvoj Aleš, ko ga tipi natepavajo.

  • Ender3 15:02 25.februar 2024.

    Ta dva tipa sta odvratna.

  • 4krogci 14:29 25.februar 2024.

    Ah dejte no! Pač po nastopih obleko sleče in jo preda Alešu, da jo ima za preoblačenje (CD) po elitnih LJ hotelih. To pa ja ni nobena taka skrivnost!

Sorodne novice