Magazin > VIP
6617 ogledov

To so pred polno dvorano naredili našemu igralcu

Ali Ogrizek Facebook
Našemu igralcu pred polno dvorano pripravili presenečenje, ki ga je spravilo do solz.

Sinoči so v Ljubljani premierno predvajali nov mladinski celovečerni film Šepet metulja, v kateri avtističnega najstnika in genialca upodablja Ali Ogrizek, ki je tudi sam avtist. Pred predvajanjem so Ogrizku pripravili presenečenje, ki ga je tako ganilo, da so pritekle tudi solze sreče.

Igralec je namreč velik oboževalec našega priljubljenega raperja Challeta Salleta, a ker se glasbenik premiere ni mogel udeležiti, so mu pred polno dvorano na velikem platnu predvajali video, v katerem mu je Challe čestital za vlogo in povedal, da komaj čaka, da si film ogleda tudi sam. Seveda je Ali ob koncu video čestitke priznal, da so ga premagale solze sreče. Tako kot so gledalce ob koncu filma, o katerem več izveste v spodnjem napovedniku. Med drugim se je v njem kot debitantka preizkusila tudi priljubljena voditeljica in pevka Ana Praznik

Film je posnet po resničnih dogodkih in govori o 17 let staremu Janu, ki navdušenec mehatronike in najstnik avtist. Pridruži se razredu, ki za podelitev štipendije v mednarodnem podjetju tekmuje v razvoju programske opreme sodobnega prezračevalnega sistema s pogonom na umetno inteligenco. V razredu je tudi privlačna glasbenica in edina punca Tara, ki si prav tako želi zmage. Razred vodi neizprosni učitelj Frenk, ki ne odobrava posebnih potreb učencev in hodi po robu z drugačnimi metodami praktičnega pouka. Jan kljub vsem oviram učitelja in sošolcev dokaže, da zmore. S pomočjo ambiciozne svetovalne delavke Zarje počasi napreduje v šoli in se zbliža tudi z direktorjem podjetja, ki ga vzame pod svoje okrilje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice