Šport > Košarka
8659 ogledov

Nora poteza Lukovega prijatelja! Proti bivši ekipi namerno zgrešil, to je razlog

Boban Marjanović Profimedia
Srbski košarkar je namerno zgrešil prosti met in navdušil navijače Los Angeles Clippers.

NBA ekipa Houston Rockets je v zadnjem krogu rednega dela lige slavila v gosteh pri Los Angeles Clippers s 116:105. Tekmo, ki ni odločala več o ničemer, pa je s svojo simpatično potezo zaznamoval center ekipe iz Teksasa, Boban Marjanović.

Srbski center in nekdanji soigralec ter veliki prijatelj našega Luke Dončića pri Dallas Mavericks je na tekmi prijateljskega značaja (Clippers bi ne glede na rezultat končali na četrtem mestu zahoda, Rockets pa že dolgo niso imeli več možnosti za končnico) dočakal svojo priložnost in jo tudi izkoristil.

V 12 minutah je zbral 13 točk, kar 8 skokov in eno asistenco, obenem pa je zabaval navijače svoje nekdanje ekipe. Najprej je namreč dopustil 41 centimetrov nižjemu igralcu, da dobi skok pri sodniškem metu za žogo, najlepšo potezo pa je prihranil za sam konec.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA (@nba)

V zadnji četrtini je ob vodstvu s 105:97 Boban izvajal dva prosta meta ter po zgrešenem prvem slišal uradnega napovedovalca, ki je spomnil domače navijače na akcijo, da če kateri nasprotni igralec v zadnji četrtini zgreši oba prosta meta, dobijo brezplačni piščanji sendvič Chick-fil-A.

Boban se seveda ni mogel upreti skušnjavi ter je gledalcem obljubil, da jim bo priskrbel piščanca, preden je namerno zgrešil še drugi prosti met. Po tej potezi je uperil prst proti svojim nekdanjim navijačem in jim dal vedeti, da je bila ta poteza namenjena njim.

Morda res ni najboljši, a je  z razlogom eden najbolj zabavnih in priljubljenih igralcev v ligi.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 2
  • linlina 19:40 16.april 2024.

    Ja enderček, saj tokrat pa ni Luka na tapeti, ti se pa spet oglašaš. Torej le ni Luka edini grešnik, ampak košarka na sploh. Mogoče si pa celo sam sebi v napoto?

  • Ender3 21:49 15.april 2024.

    A bi nas moralo to zanimati. Avtor bi moral tudi zase kaj prihraniti ! Ni potrebe, da bi s tem polnil medijski prostor portala..

Sorodne novice