Šport > Košarka
155 ogledov

Teletović tokrat navdušil še Američane

Mirza Teletović Garrett Temple Brooklyn Nets Washington Wizards Reuters
Reprezentant Bosne in Hercegovine Mirza Teletović, ki je znan predvsem po izjemno natančnem metu z razdalje, je tokrat zablestel v drugi košarkarski prvini.

Da bi lahko bila sezona 2013/14 tista, v kateri bo Mirza Teletović doživel popolno potrditev v Ligi NBA, je košarkar moštva Brooklyn Nets nakazal že na prvi pripravljalni tekmi pred začetkom rednega dela sezone.

Na gostovanju pri moštvu Washington Wizards so Mrežice slavile po podaljšku (111:106), pri tem je bosanski reprezentant dosegel 15 točk in šest skokov. Tokrat pa je še več pozornosti kot njegov solidni statistični učinek vzbudilo silovito zabijanje, ki ga je Teletović uprizoril po zgrešenem metu soigralca Joeja Johnsona. "Posteriziran" je bil tokrat Glen Rice jr.

Mirza – zvezda medmrežja

Teletović je bil letos že "zvezda" videa, ki je množično zakrožil po svetovnem spletu, potem ko je bosanski komentator z neverjetno intenzivnostjo pospremil eno od njegovih fantastičnih akcij na EuroBasketu 2013, na katerem se reprezentanci Bosne in Hercegovine ni uspelo prebiti iz skupine, ki je predtekmovalne boje bila na Jesenicah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.