Šport > Nogomet
26 ogledov

Barça Cesca ne potrebuje

Žurnal24 main
Predsednik Arsenala Peter Hill Wood je razrkil, da so mu vodilni možje FC Barcelone zagotovili, da jih nakup Cesca Fabregasa v poletnem prestopnem roku ne zanima.

"Rekli so mi, da so zadovoljni s trenutnim igralskim kadrom in da jih Fabregas v naslednjem prestopnem roku ne zanima," je za nogometno spletno stran ESPN povedal predsednik Arsenala Peter Hill Wood.

"Šlo je za povsem zaseben pogovor v klubski pisarni in zagotovila, ki so bila dana, prihajajo z najvišje možne pozicije. Arsenal pričakuje, da bodo ta zagotovila spoštovana," je dejal Peter Hill Wood, ki se je z vodilnimi katalonskimi funkcionarji pogovarjal pred povratno tekmo lige prvakov prejšnji teden.

"Če sklepam po našem pogovoru, v katerem so, ponavljam, povedali, da jih Fabregas v poletnem prestopnem roku ne zanima, pričakujem, da se bodo oglasili, ko bodo imeli interes za nakup. Iskreno povedano pa v prestop Fabregasa v Barcelono sploh ne verjamem, saj so mi zagotovili, da so zadovoljni s tem, kar imajo," je dodal predsednik in nadaljeval: "Če želite moje mnenje, bi bil prestop v Barcelono za Fabregasa zelo slaba poteza. Nisem prepričan, da bi se sploh prebil v ekipo."

Zgodba o prestopu glavnega kreatorja igre Arsenala v Barcelono je stara že nekaj let. Cesco Fabregas je namreč v mladinskih selekcijah igral za Barcelono, bil soigralec mnogim zdajšnjim zvezdnikom Barcelone, trener Pep Guardiola pa ga je hotel v Španijo pripeljati že prejšnjo sezono. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.